| Mynni3 a întrebat:

Ce face un consilier psiholog de la scoala atunci cand aude de violenta in familie? Se duce la protectia copilului?sadsadsadsadsadsad Imi este frica pentru ca am o colega care la ea in familie exista in familie si a fost la consilier si i-a spus ca tatal ei bea s.a?

4 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Ana,

Ii poti recomanda sa ia legatura si cu noi.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi un partener de discutii sau poate fi un prieten atunci cand cineva se confrunta cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
De asemenea, primim mesaje si pe adresa telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa ajutam!

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
In mod normal un consilier mai intai asculta, apoi iti spune ce este de facut si daca nu se rezolva dupa, cam este obligat sa anunte protectia copilului. Dar nu iti inchipui ca protectia copilului chiar functioneaza in Romania. Daca doresti sa vorbesti cu cineva si sa te asculte cauta pe cineva care te-ar intelege.

| aryenutzaa a răspuns:

Probabil primul pas va fi sa vorbeasca cu parintii ei si daca se va continua se va ajunge la protectia copilului.

| MenταLµ a răspuns:

Nu sunt 100%, da cred ca-l duce intr-o clasa si incepe sa vorbeasca cu el ce se petrece la ea in familie.De la ce a inceput totul. De la... Asta cred.