| Briosaaa a întrebat:

Ce faceti afara?

Răspuns Câştigător
| Veve :X a răspuns:

Sa ma plimb prin toot orasu (nu`i mare, deci am suficient timp sa-l strabat dintr`un capat in altu` de vreo 3 ori ); sa stau pe o banca cu fetele si uneori vin si baietii si radem, comentam, bem suc/apa si mancam dulciuri sau pufuleti; stam in tribune pe stadion; ma duc cu cea mai buna prietena la platou undee sunt multi baieti draguti blushing; ma duc tot cu cea mai buna prietena in parcul pentru copii mici si ne dam pe leaga dar numai dupa ce se lasa seara sa nu ne vada baietii si politia comunitara laughing

Tu ce faci afara?

6 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Ma plimb pe camp, adun flori, stau in livada pe o patura si citesc sau ascult muzica!

| T30D0RA a răspuns:

Pai, cand sunt cu o prietena de-a mea, mergem prin oras, prin parcul central, stam pe o banca si povestim.
Cand sunt cu iubitul meu, mergem intr-o cafenea si vorbim.

| Drauzy a răspuns:

Cand sunt afara cu prieteni iesim sa jucam carti, reme sau table ca sa mai omoram timpul. De asemenea in timp ce jucam unul dintre noi aduce diverse "meniuri" pe care le stabilim cu o saptamana mai inainte. de ex :eu azi a trebuit sa dau clatite tuturor celor din grup si o sticla de suc, iar maine e randul altcuiva sa dea ce sa stabilit pentru el.cand sunt singur imi place sa am o sticla de apa minerala sa stau pe o banca si sa ma uit la fete smug big grin

| Atelocin a răspuns:

Stau pe banca, ma plimb, merg prin pub'uri.
Raadbig grin.
Si incerc sa am cat mai multi prieteni >big grin

| NarcisSistul a răspuns:

Fumez. thinking Ma plimb prin oras cu baietii. thinking

| IntoxicatED a răspuns:

Am noroc ca in fata blocului este un parc, de obicei stam acolo pe banca si ascultam muzica, daca suntem mai multi vorbim spunem povesti sau jucam ceva mai ales daca sunt si baieti pe acolo laughing. Mai ne holbam la baieti frumosi, ne aducem rolele sau skateboardurile...ne distrambig grin

Întrebări similare