Raman in picioare..caut soarele dincolo de nori,prefer sa raman neschimbat, intr-adevar ma afecteaza, dar asta e singurul drum ce mi-l ofera viata spre maturizare, imi ofera ocazia de a ma cunoaste pe mine in zilele de suferinta, sa ma vad asa cum sunt..slab in fata greutatilor ca orice om.dar felul prin care reusesti sa treci peste te face om.Necazurile,supararile,gandurile negre..sunt cicatrici in suflet..altii traiesc fara o mana. picior, deci am pentru ce sa ii multumesc vietii.
Buna, Roxika,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
EMO este un stil pe care multi copii il adopta. EMO inseamna emotiv. Pot spune ca sunt emotiva. EMO nu inseamna sa te tai, fumezi, droghezi, sau mai stiu eu ce.
Gandeste inainte de a scrie.
Daca nu aveai de gand sa imi dai un raspuns la intrebare, de ce ai scris?!
Emo e un stil pe care il adopa copii care vor atentie nu cei care au probleme reale. Cei care au probleme reale le infrunta nu isi plang de mila
Ai de gand sa imi raspunzi la intrebare?
Daca nu, te rog mult, nu mai comenta!
La 15 ani, rostul tau in viata este sa te duci la scoala si sa inveti, sa iti faci prieteni si eventual sa te gandesti la un sarut cu un baiat (sau fata:))care iti place. Probabil ca habar n-am despre ce vorbesc. Nu te cunosc si nu stiu care ar putea fi problemele care te fac sa te gandesti ca nu mai ai nici un rost in viata la aceasta varsta.
Oricum, cred ca ar trebui sa vorbesti cu cineva mai experimentat decat cu unii idioti de pe acest site. In pribegiile mele pe TPU am dat peste o asociatie care se numeste Telefonul Copilului. Ii suni si totul este gratuit si confidential. Aceasta este adresa web a site-ului lor:
http://www.telefonulcopilului.ro/
Iti urez din tot sufletul bafta!
Incearca sa te descarci unei prietene apropiate, poate te va intelege si-ti va mai da sfaturi, eu ma descarc pe muzica dar nu e de ajuns.
Gandeste-te la Isus.El si-a dat viata pentru noi, a fost biciuit, batjocurit, batut, rastignit. A rabdat pentru mantuirea noastra.Tu de ce n-ai avea rabdare cand pe tine nu te condamna nimeni la nimic?
De unde atatea probleme la un adolescent? Lasati prostiile!
Si eu am vrut sa ma tai, din cauza nervilor, dar pana la urma am renuntat, deoarece chiar nu-mi place durerea...Nu stiu daca este vreun mod prin care sa te descarci. Am fost si la psiholog, dar degeaba. Lucrul care m-a vindecat a fost prietenia. M-au ajutat ei, m-au enervat in fiecare zi, doar ca sa rad, si in aceasta perioada, norocul a facut ca un baiat sa se indragosteasca de mine (din clasa).
In concluzie, incearca sa te apropii de persoanele pe care le consideri speciale, te va ajuta.
DeeaDeiutza15 întreabă: