Cand sint trista sotul vine cu tot felul de nimicuri care ma bufnesc in ras, sau alte ori cand sint intr-o stare mai monotona, merg la bucaarie si pregatesc ceva dulce.
Depinde de stare... ori ma apuc de plans... ori ma intind in pat si ascult melodiile mele preferate ...asta ma relaxeaza si incet incet adorm .si ma trezesc schimbata
Cind sunt trista imi aduc aminte de ceva hazliu SAu muzicaa vesela ascult!
Asa eu ies din dipresii si nci intr-un caz numi aduc aminte de clipele urite.
Nu stiu dar dupa ce plang imi dau seama ca nu avea nici un rost sa plang si vad totul clar dupa vorbesc cu prietenii si imi revin
Ma uit la Disney Channel la Zack si Cody, Hannah Montana sau pun muzica relaxanta de la Feng-Shui (mergi pe www.trilulilu.ro), ma gandesc la ceva frumos care m-a facut fericita, la cum era la gradinita, toata ziua ne jucam.
Eu am 17, inainte aveam f des momente din astea. eram stresata. ma enervam repede din orice...ma suparam de anumite aspecte mai putin placute de care toti ne lovim...pana cand mi-am luat pisica. va spun, un animal in casa e f benefic pentru starea de spirit.mai ales un catelus jucaus... acum nu am timp sa fiu trista. imi i`au pisica in brate.sau ma joc cu ea, si sunt mereu happy. imporptiu dar ati inteles esenta
Rock, tata!
PS: Eu nu cred ca atunci cand sunteti deprimati aveti chef sa va uitati la filme amuzante
La inceput plang iar mai tarziu ascult niste muzica cu versuridin astea mai vesele(voltaj, hi-q)si imi revin ma fac sa ma simt mai bine
succes
Cand sunt trista stau singura in camera si ascult o muzica vesela si incerc sa ies din starea asta de cele mai multe ori dormacum nu stiu
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: