| Onutzyk a întrebat:

Ce faceti ca sa va recuperati prietenele pierdute? [Adica nu certate dar cu o relatie mai nasoala]? Plsss...rasp :*:*:*:*
Dau FUNDOIIIII

Răspuns Câştigător
| federerdinamo a răspuns:

Pai acum aproximativ o jumatate de ani 6-7 luni eu si cea mai buna prietena a mea nu mai vb aproape deloc...si nu eram certate doar ca eram fosrte distantate. Aproape de vacanta de vara cam pe la jumatatea lui mai inceputul lui mai...noi am inceput din nou sa vorbim. Acum suntem din nou BFF si nimic nu ne poate desparti. Doar ca se stie:nu rupe firul unei prietenii pentru ca daca il vei lega, nodul ramane.Eu zic sa vorbesti cu prietena ta o discutie cr sa lamuriti toate lucruile. Si sper din tot sufletu sa va impacati si sa fiti nedespartitelove struck

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In general nu ma prea ocup cu sportul asta. E una dintre "treburile murdare" pe care incerc sa le evit. Daca o prietenie s-a terminat pentru mine atunci nu mai incerc sa fac nimic.Ma detasez de persoana respectiva si voluntar drumurile se vor desparti.Bineinteles ca las loc de un "salut" si "ce mai faci" dar niciodata dupa ce rupi firul unei prietenii nu va mai fi la fel ca inainte

| AntiTeamEdward4Ever a răspuns:

Ce draga ti-ai certat cu clona ta, JustMeYL3 sau ce? Mai iti dau niste sfaturi.

1.iti dai vreo 10 funde de pe una si alta
2.gata s-a rezolvat
3.pa-pa

Funny, nu?