| Fluturas_2353 a întrebat:

Ce faceti cand mergeti in parc?

Răspuns Câştigător
| Nebuneală a răspuns:

Eu ma duc cu prieteni mergu in parc ca sa nu ma plictiseschappy! Si normal ca sa ma distrez sa facem nebuni pe acololaughing cel mai bine e sa strai cu prieteni cat ii mai ai sau te plimbi cu rolele sau bicicleta

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ma plimb, stau pe banca, admir natura, mai imi atrage atentia cate o fata, mai scriu cate ceva.

| Cσσкiє a răspuns:

Stau pe bancă şi ronţăi ceva sau pur şi simplu mă uit la copii cum se joacă. Sincer, anul ăsta n - am fost, chiar dacă am 12 ani. Cu multitudinea de teme, cine mai are timp?! Important nu e să te dai în leagăn sau să mănânci, important e să treci dincolo de graniţele astea şi să te uiţi la vegetaţie, natură, cerul albastru... happy.

| elena a răspuns:

Stau langa un parc mare si frumos, pe care il viziteaza foarte multa lume.
In parcul meu este o casa de cultura municipala in care se desfasoara diverse programe /intrarea libera/, la parterul casei de cultura este o expozitie permanenta "Mihai Eminescu" si in aceeasi sala sunt organizate si alte expozitii nepermanente cu diferite subiecte. Toata vara, sambata si duminica au loc activitati artistice in aer liber, expozitii de pictura, expozitii cu vanzare, cu obiecte facute de copii cu disabilitati...am ce vedea in parcul meu drag, nu mai pun in discutie extraordinara vegetatie pomicola si floricola din interiorul sau...vai, am uitat de aleea scriitorilor, sau de cea a indragostitilor.

| elena a răspuns:

Rusine @xena pentru raspunsul tau.

| anad a răspuns:

Ma plimb sau stau pe o banca si imi clatesc ochii cu verdele ierbii si al copacilor, cu explozia de culori a florilor, imi las gandurile sa zburde si fac o baie de aer curat si inmiresmat.

| nobody_9468 a răspuns:

Ma uit dupa posibili potenti iubitilaughing

Bafta.

| Yang a răspuns:

Merg in parc pentru ca imi place sa ma c*c in public! Oare ce crezi ca se poate face intr-un parc daca nu sa te plimbi, sa stai pe o banca zi si tu? Eu iti zic asa daca mai ai intrebari din astea punele pe toate odata si gata sau gaseste un subiect de discutie mai interesant.Arata-mi ca stii mai mult de atat si ca nu faci parte doar din acele persoane care pun niste intrebari fara senshappy

| Roxy a răspuns:

Pai stau pe banca si povestesc. fac poze(nu din alea de pitzipoance) la naturabig grin, ma uit dupa baieti, ma dau cu rolele, bike-ul(bicicleta pardonbig grin), stau si ma gandesc la tot felul de lucruri(asta ma deconecteaza de lume si imi pot auzi gandurile.pe bunebig grin)
Poti face o gramada de lucrui in parc mai ales ca vine vara imediat si se incalzeste afarahappy

| pinky_2290 a răspuns:

Stau cu prietenul meu pe o banca, sau ma distrez cu prietenele mele.

| ambutisare a răspuns:

Numar fluturi!

| denisa06 a răspuns:

Pai ce pot sa fac sa ma dau in ce este pe acolo sa ma plimb cu rolele si cu bicicleta sa ma plimb pur si simplu sa stau cu prietenele pe banca sa vorbim