Ingrasa Si sincera sa fiu nu ma ajuta....Am incercat, intru si mai mult in monotonie si urmeaza si un val de lene foarte nasol ) Dar, fiecare cu cate ceva specific lui, ce iti place sa mananci cand esti intr-o stare de-asta?
Tort diplomat sau eclere, beau cola si ma uit la desene sau la vreun film interesant.
De obicei ma duc in supermarket si imi iau o groaza de chestii, imi iau si varza murata sau salata de boeuf, depinde de ce am chef in ziua respectiva.
) Deci, distractie in supermarket si filme sau desene cu mancare buna de aruncat in tv cand strigi :Minteeeee! Atunci cand tipul ii spune ca o iubeste am prins ideea
Ce draguuuut, si mie imi place sa privesc cerul, dar acum e vreme naspa, deci nu am cum, ce altceva iti place?
Tot ce înseamnă viață, cu bune și rele.
Asta nu te ajuta decat sa fi trist, nu pentru ca amintirile ar fi triste ci pentru ca pierzi prezentul cautand trecutul, e mult mai bine sa traiesti in prezent, tu ce zici?
și prezentul e trist. oricum, fiecare cu ale lui
Raspunsul meu o sa te ajute ca fiind un model de " asa nu! "
Sa ma imbat si sa fumez. Cand am depresie si nu o pot depasi ba mai mult ma tine cu lunile, o dau pe bautura si cresc doza de tigari.
Sincer, ma ajuta, trec mai usor peste asta, imi alina greutatea de pe umeri.
P.S. Nu abuzez alcoolul, nu vreau sa devin dependent de alcool, imi ajunge dependenta de tigari.
Am uitat sa iti zic o alternativa.
Duminica ma duc la biserica, in fiecare duminica sa ascult slujba ( nu stiu de ce dar ma pune cat de cat in ordine cu mine si cu mine insumi ) si mai schimb o vorba cu parintele ca stiu cum sa vorbesc cu popii.
Am 15, deci fara,, tampenii '' de niciun fel...Dar mersi de raspuns