| Bufferia a întrebat:

Ce faceti cand simtiti ca intrati intr-o monotonie groaznica,ce va face sa oferiti un,,refresh"? Sa gasiti iar placerea de a trai,adica sa iesiti din rutina,dar fara iesiri si plimbari si lucruri de genul,am scoala laughing) si in cele patru zile libere nu am cum sa ies prea mult,deci,FARA DECI :]]] Funda pentru raspunsul care ma ajuta cel mai mult happyMai pe scurt, ce va motiveaza sa zambiti sa traiti?

22 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Mancarea. confused

| Bufferia explică (pentru DarkOrbitMoon):

Ingrasalaughing Si sincera sa fiu nu ma ajuta....Am incercat, intru si mai mult in monotonie si urmeaza si un val de lene foarte nasol laughing) Dar, fiecare cu cate ceva specific lui, ce iti place sa mananci cand esti intr-o stare de-asta?

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru Bufferia):

Tort diplomat sau eclere, beau cola si ma uit la desene sau la vreun film interesant.
De obicei ma duc in supermarket si imi iau o groaza de chestii, imi iau si varza murata sau salata de boeuf, depinde de ce am chef in ziua respectiva. laughing

| Bufferia explică (pentru DarkOrbitMoon):

laughing) Deci, distractie in supermarket si filme sau desene cu mancare buna de aruncat in tv cand strigi :Minteeeee! Atunci cand tipul ii spune ca o iubeste laughing am prins ideea

| Sociopat a răspuns:

Iesirea la bere cu prietenii.

| Bufferia explică (pentru Sociopat):

Sunt fata, dar ...Multumesc de raspunsul din perspectiva baietilor, o sa tin minte pentru mai tarziu laughing)

| Sociopat a răspuns (pentru Bufferia):

Cine a zis ca e din perspectiva baietilor? E problema ta ca esti o fetita care nu iese decat la cafeluta. Uite-o p-asta, poti iesi la o cafeluta cu prietenele.

| Bufferia explică (pentru Sociopat):

Nu beau cafea laughing))))))))) Dar, ma refer la altceva ....Scuze,e ciudat pentru ca E VORBA DE MONOTONIE si la suc sau cafea pot iesi oricand, ma refer la ceva ce chiar mi-ar schimba perspectiva asupra vietii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dansul,muzica,desenul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cerul albastu, mă face fericită. să uit de tot.

| Bufferia explică (pentru anonim_4396):

Ce draguuuut, si mie imi place sa privesc cerul, dar acum e vreme naspa, deci nu am cum, ce altceva iti place?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bufferia):

Tot ce înseamnă viață, cu bune și rele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amintirile, doar ele.

| Bufferia explică (pentru anonim_4396):

Asta nu te ajuta decat sa fi trist, nu pentru ca amintirile ar fi triste ci pentru ca pierzi prezentul cautand trecutul, e mult mai bine sa traiesti in prezent, tu ce zici? happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bufferia):

și prezentul e trist. oricum, fiecare cu ale lui laughing

| Dugalle a răspuns:

Raspunsul meu o sa te ajute ca fiind un model de " asa nu! "

Sa ma imbat si sa fumez. Cand am depresie si nu o pot depasi ba mai mult ma tine cu lunile, o dau pe bautura si cresc doza de tigari.

Sincer, ma ajuta, trec mai usor peste asta, imi alina greutatea de pe umeri.

P.S. Nu abuzez alcoolul, nu vreau sa devin dependent de alcool, imi ajunge dependenta de tigari.

| Dugalle a răspuns:

Am uitat sa iti zic o alternativa.

Duminica ma duc la biserica, in fiecare duminica sa ascult slujba ( nu stiu de ce dar ma pune cat de cat in ordine cu mine si cu mine insumi ) si mai schimb o vorba cu parintele ca stiu cum sa vorbesc cu popii.

| Bufferia explică (pentru Dugalle):

De fumat, nu fumez ...Si nici nu beau deci na ...La biserica merg in fiecare duminica,la biserica Baptista, sunt pocaita.Dar imi place sa vad cum gandesc ceilalti, cum privesc ei lucrurile, etc, asadar mersi de raspuns

| Dugalle a răspuns (pentru Bufferia):

Am zis ca la prima postare te ajuta in sensul de " asa nu! ". Sper sa nu te apuci de ceea ce m-am apucat eu.

| Bufferia explică (pentru Dugalle):

Pai nu se va intampla ..Nu o sa ma apuc, nu am de ce....Eu nu ma refeream la depresie (nici atunci nu m-as apuca)ci la monotonia de zi cu zi care ma face sa ma simt mica in comparatie cu ceea ce ma inconjoara

| cristiancriss a răspuns:

Depinde ce varsta ai laughing

| Bufferia explică (pentru cristiancriss):

Am 15, deci fara,, tampenii '' laughing de niciun fel...Dar mersi de raspuns