Citi ani ai? Cred ca esti minora/minor si vrei sa fii ca toti. Totul la timpul lui, acum cit ai timpul asta fara afectiune, cauta sa faci ceva pentru tine, nu pierde timpul pe gindul chinuitor de a fi iubit/a. NU pierdeti timpul lume, nimeni nu a murit fara iubire. Va fi si ea!
De mullte ori ma simt singur in special sambata cand toata lumea se duce la club, discoteca si mai stiu eu ce, de obicei cad pe ganduri cel mai bine te duci la bucatarie si faci o reteta cu ce ai prin casa trece timpul mai usor
Si tie iti trece? nu te mai simti singur dupa?
Nu, era o gluma Cand ma simt singur ies cu prietenii pe afara, nu neaparat in cluburi ci orice activitate implica prieteni.
Pai cam asta simt tot timpul.
Ma ghemuiesc intr-un colt si plang sau visez la situatii imposibile
Dar nu stiu ce sa zic, m-am obisnuit cu ideea de singuratate si gol...
Doar prietenii ma mai salveaza, vorbesc cu ei cand ma simt singura(Nu ajuta ca prietenele mele au toate iubiti).
Eu nici macar nu am prietene...
Okay,atunci esti interesata sa-ti faci rost de una virtuala? Daca da, sa stii ca ma ofer voluntara.
Si oricum, poate ca e mai bine.Majoritatea prieteniilor nu se termina extraordinar de frumos. Logic,sunt si exceptii,prietenii care dureaza o viata intreaga, dar cele mai multe sunt pline de certuri si drame si tot felul de prostii.
Te asigur, o sa iti faci rost de prietene/prieteni, numai ca trebuie sa vezi care e problema. Daca esti pera inabordabila sau prea inchisa si nu socializezi foarte mult, atunci e evident ca asta ar cam fi motivul.Sigur,mai sunt si alte cauze, dar asta e cel mai intalnit, cel de care sufar si eu
Te astept pe mess, sa vorbim mai multe Daca vrei si ti desigur .Imi lasi id-ul tau?
Nu am mess
Si eu stau acasa, dar nu m-am taiat niciodata. Vrei sa-mi lasi id-ul tau sa vb mai multe?
Gasesc pe cineva de la care s-o iau, asta in mod clar!
Bafta si fundita(for my)!
..Eu sunt noua pe T P U! ...Imi pare bine ca imi fac mai multi prieteni, mai interesanti..Referitor la ce ai intrebat tu. ..Eu cred ca fiecare om este iubit de cineva! Scumpoo, iti recomand sa faci niste teste de personalitate sau sa vorbesti cu prietenii tai, sa iesi ..sa te distrezi sa nu ai timp pentru a te gindi la aceasta! Viata e frumoasa! In primul rind D-zeu te iubeste, daruieste iubire si vei primi iubire! ..Succes;.te pup.pa.pa!:*
JustStitch întreabă: