anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceti cand soarta va intoarce spatele?

25 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Soarta nu iti intoarce niciodata spatele.Mereu exista o cale...chiar daca ar fi penibila sau ceva de genul asta. Daca nu poti sa faci ce ti-ai dorit, adica soarta iti intoarce spatele. exista o cale! Stii vorba aia:,, Daca iti doresti ceva trebuie sa te straduiesti pentru a obtine acel lucru''...gandeste-te,, Oricine poate face orice''...doar ca unii oameni se gandesc ca este prea greu pentru ei, dar nu este asa, doar trebuie putina munca.

| Flav a răspuns:

Ii intorc obrazul

| Flav a răspuns:

Superfata89 : depasirea regulamentara e prin stanga ei; deci vei fi amendata si n-o vei ajungerolling on the floor

cami
| cami a răspuns:

Sti, pe mess circula un "zvon", ceva in genul raspunsului lui @adi. laughing

| JustMeFlory a răspuns:

Ii pun mana pe cur:devil)laughing

| hândel a răspuns:

@blakeangel mi-ai luat vorba din "gura" laughing Asta vroiam sa raspund cand am citit intrebarea. Oricum, eu nu ma las doborat in fata unui obstacol, desi simt ca ar fi mai usor. Stiu ca pot reusi daca ma straduiesc si, lupt pentru. a mi-o dovedi.

| BUBULINA a răspuns:

Merg mai departe nu ma dau batuta

| Kyky a răspuns:

O iau pe un "drum ocolitor", pana ajung iar in fata ei, dupa care imi continui viata, fericita. happy

| fabiola a răspuns:

Chiar de soarta imi surade, chiar de-mi intoarce spatele, numai in voia ei nu ma las!

| lia a răspuns:

Nu soarta imi intoarce spatele, eu nu reusesc sa gasesc solutia potrivita in acea situatie. tongue

| DMV a răspuns:

Niciodata soarta nu iti intoarce soarta spatele. Tu iti intorci spatele la ea. Intamplarile nefericite au fost provocate si de actiunile tale, nu doar de ale altora. Conteaza modul cum gandesti si modul cum percepi o infrangere. Sun Tzu spune "bucura-te la fel pentru o batalie pierduta ca pentru o victorie". Accept-o ca un pas in evolutia ta si stoarce toata experienta din ea, invata din greselile facute.
Rememoreaza momentele cand ai facut ceva ce nu vroiai cu adevarat (sau ceva care a dus sa-ti intoarca soarta spatele) si imagineaza-ti ce ai fi facut a doua oara in aceleasi circumstante. Daca faci exercitiul asta destul de des, o sa observi repede progrese.

| Andreea_8014 a răspuns:

.De multe ori nu imi pasa. E atat de frumos sa te doara-n cot de tot.

| Stixie a răspuns:

Îi dau un şut în fundwinking. Nu prea cred eu în destin şi chestii dăstea.destinul şi soarta depind de minewinking

| Paula a răspuns:

" Toate se intampla cu un motiv "!

| Lorenyk a răspuns:

Soarta e cum ne-o facem noi. nu cred in soarta, in destin, in chestii de genul "ce ti-e scris aia ti se intampla". dar sunt de parere totusi ca nimic nu e intamplator, fie ca e de bine fie ca e de rau. daca e de bine, trebui sa profitam si sa ne bucuram, da e de rau, trebui sa mergem inainte, sa infruntam obstacolele si sa invatam ceva din asta.

| nmn a răspuns:

Soarta niciodata nu intoarce spatele, pur si simplu te intalnesti cu un mic obstacol pe care daca il treci iti va fi de mare ajutor mai tarziu pentru ca fiecare obstacol reprezinta din punctul meu de vedere o alta etapa a maturizarii

| adi a răspuns:

O pun sa se aplece, daca tot s-a intors cu spatele big grin

| just.for.you a răspuns:

Ii intorc si eu spatele si nu renunt pana nu se lasa ea!laughing)

| roxi_3527 a răspuns:

II dau un sut in fund sa se intoarcalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei imi spun asa a fost sa fie. si imi dau seama mai tarziu ca am avut dreptate- tot raul spre bine-. Am trecut prin situatii foarte grele si mi-am zis de ce ...de ce? Si daca nu treceam prin aceea situatie nu aveam cum sa ajung undeva mai bine...pentru ca asa mi-a facut-o soarta. happy Mi-a inchis o usa pentru a-mi deschide o cale mai buna. Nu dispera, incearca sa nu te mai gandesti - de ce?, ci fa ceva in legatura cu asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Îi plătesc cu aceeași monedă, îi întorc și eu spatele.
Soarta fără om și omul fără soartă nu se poate.
Când suntem foarte tulburați și apatici credem că soarta ne-a abandonat dar nu este așa.
Tot ce-i scris omului să petreacă, așa se întâmplă mai devreme sau mai târziu, nu-l trece!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii dau un sut in fund laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii faq pe plac

| nimeni_8136 a răspuns:

Pune. ti o alta intrebare te rog: 'exista soarta?'
eu nu cred in asa ceva. nu si.ar avea rostu' soarta in viata.

| superfata89 a răspuns:

O iau prin dreapta ei si ajung iar cu fata la eawinking

Întrebări similare