Cand sunt foarte suparat, ascult muzica si ma gandesc la anumite lucruri frumoase care le-am realizat in viata.Si in ultim caz stiu sa cant la un instrument si daca asculti ce melodii cant iti vei da seama cat de vesel sau trist sunt.
Aprind pc`ul, ma incui in camera si dau muzica rock la maxim... dau putin din cap pana ma ia ameteala, bocesc putin si dupa aia ma calmez
De obicei imi vine sa plang.mai ales cand stiu ca am dreptate.
Dupa aceea vorbesc cu prietenul.si ma mai calmeaza el putin...
Si la final vorbesc cu prietena mea cea mai buna.mai tip cateodata la ea.si ma contrazic cu ea. dar cand vede ca sunt nervoasa.nu ma baga in seama. orice i-as zice.si incearca sa ma ajute. daca o las.depinde in ce pasa proasta ma prinde.
Dar de cele mai multe ori plang. dar nu plang de fata cu prietenii mei( pentru ca nu vreau sa le dau satisfactie.si sa ma vada " doborata").plang cand sunt singura...si cand vorbesc la tel. cu prietenul...
In orice caz... e bine sa plangi.asa parca te mai calmezi si te mai descarci putin cel putin la mine functioneaza
by daii
Dar cine a spus ca ma calmez? Eu de obicei cand sunt nervoasa sunt fooarte agitata si reactionez urat! Arunc cu ce nimeresc, musc din perna, arunc cu telefonul, tip la toata lumea si ma apuca plansul! Dupa ce plang, incep sa ma calmez
Cand sunt nervoasa...ma calmez plangand.prefer sa imi vars amarul si supararea pe lacrimi
de obicei se intampla foarte rar...
Eu ascult muzica. e singura kestie pe care o fac cand sunt nervoasa.altceva nu ma linistestetry it!
Injur . dupa bineinteles imi cer iertare de la doamne'doamne, da degeaba .
glumeam. pai... plang uneori. alteori mai injur putin , de alte dati ies pe afara cu o prietena m adescarc si totul e ok
Bogdana.eu cand sunt foarte nervoasa.la inceput calmul vine doar tipand...eu prefer sa tip si sa dau ordine chiar daca stiu ca nu vor fi respectate.Sau...alta varianta pe care o mai adopt uneori.este sa fiu indiferenta.ca pana la urma cei care mi au provocat nervii sa vada ca nu s mai puternici ca mine...sau.atunci cand nervii au fost provocati din cauza mea...pana sa rezolv problema, trebuie sa ascult muzica preferata sau sa merg la cumparaturi pup