Ascult muzica clasica si ma calmez imediat, adevarul este ca nu prea am motive sa ma enervez.
Mi se intampla cam des mie...
Pai de obicei cand ma enervez trantesc usi sau ce-mi pica-n mana, arunc cu tot ce prind, injur, indiferent de cine e in jurul meu, urlu, lovesc ce apuc... si cam atat, in general.
Partea buna e ca imi trece repede.
* imi "halesc" unghiile
* fumez
*mazgalesc tooot ce e in jur(peretzii)
* in ultimul timp n'am m'ai fost asa nervoasa...doar suparata si geloasa
bafta
Eu, nu stiu.
Sunt prea bine dispus sa ma gandesc acum cum sunt cand sunt nervos
Deci...vad ca majoritatea fumeaza cand sunt nervosi.
Lol, poate ma pun si eu sa fumez.
Incerc sa ma calmez, am nevoie uneori de singuratate, iar uneori de o persoana care sa imi fie alaturi.
Trantesc ceva si apoi ma bag in pat si plang pana ma satur. Cam asa se intampla in general.
Plang, tip, dau din picioare, de obicei imi vars nervii pe toata lumea, fumez, sau daca sunt acasa las muzica sa cuuurga, sparg ceva prin camera si gata ma "eliberez"
Incerc a fac tot posibilul sa ma calmez si daca se poate ma izolez intr-un anumit loc pana imi trec nervii
Plang in cazul in care is extra mega nervoasa. sau. imi vine sa sparg ceva... da cel mai mult stau si ma uit pe geam si asa imi trece mai repede.
Hmmmm. Cateodata prefer sa fiu singura si sa ma lase toti in pace dar cateodata ma descarc pe tot ce imi iese in cale depinde si cat de nervoasa sunt.
Chiar daca ar trebuii sa ma controlez si bla bla bla asa sunt eu .
U ce faci cand te enervezi:*?
Imi distrug camera, ochii mi se insangereaza, fata mi se face rosie ca naiba, si apoi incep sa plang
si vreau sa blestem si sa omor pe oricine
Oh. M-ai nimerit aici.De obicei cand sunt nervoasa si e lume in jurul meu. si incep toti sa ma intrebe ce am, incep sa tip " lasati-ma dracu' in pace ". Si de cele mai multe ori ma linistesc ascultand muzica si dansand.
Cand sunt nervos dar mai ales trist aprind o tigara si ma refugiez in fata calculatorului si ascul muzica.Imi place muzica folk. uite am aici pentru tine o piesa de a regretatei Tatiana Stepa.
http://www.trilulilu.ro/kemir/dd15d79dccda4e
Rup tot glumesc.in general cand sunt foarte nervoasa, ma descarc pe cine nu trebuie.Sau ma uit la un film, citesc ceva, sun pe cineva sa vorbim (orice activitate care imi distrage atentia)
ma descarc foarte usor prin beep beep sau plec afara sa ma relaxez daca am prea mult respect pentru el sau ea sa il jignesc
Sparg sau rup ceva.Ies la o tigare.Vin si mai sparg si rup prin casa.Trag cateva cartushe in aer si apoi ma pun sa ma culc ca sunt obosit.