| Kindly a întrebat:

Ce faceti dimineata cand va treziti? :d. intrebare din curiozitate :d si la ce ora va treziti? incerc sa intocmesc un prgram al meu zilnic si nu stiu ce e bine sa fac dimineata si ce nu.raspundeti sincer! fara glume inutile straight face. fundita :d

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer. cel mai bine e sa ai ABSOLUt totul pregatit de seara.
Eu de exemplu ma trezesc pe la 6:30-7:00 (am ore de la 8) doar ca sa mai pierd timpul prin casa. Ma imbrac, mananc, ma pieptan si chestii de genul asta si am plecat.
Daca ai hainele pregatite, geanta/ghiodanul facut nu iti ia mai mult de jumatate de ora.
Bafta cu trezitul si la scoala big hug

| CarmenR a răspuns:

In general ma trezes pe la 8 si obisnuiesc sa fac dus si sa iau micul dejun.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ma trezesc la 6. 30, ma duc la baie, fac un dus, ma spal pe fata si pe dinti, imi fac un sandwich si la 7. 00-7. 05 plec la serviciu. Imi mananc sandwichul la serviciu in timp ce citesc niste acte pe care le am de verificat in fiecare dimineata (plus o cafea cu mult lapte sau o cola).

| Lora a răspuns:

Martea si Vinerea ma trezesc la 6 jumate si plec la lucru, muncesc pana la 2, miercuri lucrez de dupamiaza deci nu ma trezesc dimineata, joi stau acasa ma odihnesc, vineri cum ti-am zis ma duc de dimineata la lucru, sambata de la ora 9 si duminica stau acasa

| HeartBeat_5869 a răspuns:

Ceau :*
Poi ma trezesc pe la 6:30, uneori 6:45 sau chiar 7[ daca sunt obosita] si incep sa ma pregatesc pentru scoala[eu avand ore de la 8]big grin Mananc, ma imbrac, imi fac parul, geanta[uneori pentru ca o fac si seara]iar apoi dupa ce am terminat ma indrept spre scoala:*
Cam asta este orarul meu de dimineatalaughingbig grin

| Contrast a răspuns:

Trezirea la 6-6. 30, savurez o ceasca mare de cafea...ador sa-mi beau cafeaua in linistea si racoarea diminetii, pana nu se trezesc restul din casa!
Siesta, micul dejun...plec pe la 7. 15-7. 20, si ma intorc pe la 13. 30-14...
Pranzul, o stare de vorba cu toata casa(mai vedem cum ne-a trecut prima parte a zilei), program liber pana pe la 18-18. 30(fiecare cu treba lui...)
18. 30-19 cina
19. 30 o plimbare cu cine are chef de iesit din casa...
-dupa 21...cine e rapus de oboseala la nani...in functie de varsta.

| Domyno a răspuns:

Eu si trezitul laughing), Fii atenta aici, merge de minune. Eu nu pot sa adorm mai devreme de ora 00:00 Nu pot, nici daca ma impusti, ei poate atunci da, dar in general stau tarziu. Dimineata trebuie sa ma trezesc la 6. 00 sa plec la scoala, si la 6. 30 sa ies din casa... nooo nici vorba de asa ceva, Dorm pana la 6. 20- 6. 25 Intru in panica ca intarzii la scoala, si in 3 minune, sunt imbracat, spalat, si fresh pentru scoala, aaaa eu nu mananc dimineata, nu suport. Deci secretul... intraaa in panica, le faci pe toate la super viteza.winking Am uitat sa mentionez ca de obicei dorm si la prima ora (noroc ca nu am matematica prima ora in nici o zi, nu as putea dormi laughing )

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai eu am ore de la 13 sau 12.asa ca nu e ceva interesant.Ma trezesc la 9straight face, mananc jumatate de ora, imi fac temele, daca mai am timp stau la pc, ma imbrac si plec la liceu yawn

| Razvan a răspuns:

Pana in 7.Nu sunt de dimineata la scoala dar daca asa imi suna ceasul biologic. Vreo doua ore de chimie superema si o jumatate de ora de visat cu ochii deschisi sunt destule.Invat cu drag cand sunt singura.La scoala imi piere dragulstraight face

| Razvan a răspuns:

Pana in 7.Nu sunt de dimineata la scoala dar daca asa imi suna ceasul biologic.Vreo doua ore de chimie superema si o jumatate de ora de visat cu ochii deschisi sunt destule.Invat cu drag cand sunt singura.La scoala imi piere dragulstraight face

Întrebări similare