| LoveMusic a întrebat:

Ce faceţi mâine? yawn Defapt, aproape astăzi, că este ora 23.55.Eu am de gând să dorm până dimineaţa târziu, dar apoi, nu vreau să fie o zi plictisitoare (ca week-endul ăsta). M-am plictisit să stau să citesc reviste sau cartea pe care vreau s-o termin, să ascult muzică şi alte chestii banale/plictisitoare. Ce-mi sugeraţi să fac? Ceva mai cool. Mâine fiind duminică, nu mi-aş invita prietenele la mine fiindcă ştiu că nu-s acasă, doar eu, weekendul ăsta am stat acasă (spre deosebire de celălat, când m-am distrat copios). Astăzi dupămasă a plouat şi a fost vreme mohorâtă şi foarte urâtă, întunecată. Dacă mâine va fi la fel, ce să fac? De luni începe şcoala, voi avea o altă ocupaţie, nu vreauuu! sad A fost prea bine săptămâna asta de vacanţă. So. ce idei aveţi? (nu vreau criticări sau chestii stupide, ceva normal, dacă aveţi de gând să vă bateţi joc, mai bine nu răspundeţi). Good night!

4 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Fă-mi mie temele, te roooooooooooooog!puppy dog eyes

| Ros3Blu3 a răspuns:

Pai am pus si eu intrebarea asta si multi mi-au spus sa fac lucrurile cae imi plac mie...ghinionu meu e ca maine prietenu e plecat si...in parc nu vreau sa ma duc fara el :-s

| sίмρℓε☻кι∂a a răspuns:

Poi pe mine m`au invitat prietenii in cimitir[NU GLUMESC]. Noua ne cam plac lucrurile stranii, case bantuite, etc[NU SUNTEM EMOlaughingrolling on the floor]Dupa iesim in oras la un suc.Vin acasa, apoi ies afara tot cu prietenii[stau in cartier]. Povestim, jucam jocuri, etc...Nu cred ca ti-au plecat totii prietenii.Cheama si uh cativa...Chiar dac` nu`ti sunt la fel de buni ca cei plecatibig grin. Sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iesi la agatat big grin