cand ma plictisesc ma pun sa invat ...ma plictisesc si mai mult si apoi adorm si asa am scapat si de plictiseala ... dar de cateva zile stau pe TPU cand nu am c face. pup
Da ce se poate de facut oare? Iesi afara la soare, mai bei bere rece si maninci o inghetata.
Ma uit la un meci, stau q voi d vorba, ma uit in decolteul lui bibitza, dau q culoare-n biblioteca.cobor,ma uit iar in decolteu, oftez ...si uite asa...
Ies in oras, ma relaxez in parca, citesc, experimentez o prajitura, rasfoiesc lucruri interesant pe net etc.
Ori stau pe TPU, ori citesc o carte ceva, daca e frumos, prefer sa ies sa ma plimb si de multe ori cand ma plictisesc, incep sa fac mancare si chiar dulciuri.
Nu lasa plictiseala sa te invinga. Ea se transforma in lene.Cultiva-ti un hobby.Imprieteneste-te cu tineri mai destepti decat tine ca sa ai de la cine invata.Inscrie-te la un curs.Vei intalni figuri noi si vei avea o preocupare interesanta. Exista un site Ikebana care te invata aranjarea florilor.Urmareste-l.Inscrie-te intr-un ong.Infiinteaza-ti un jurnal in care sa te confesezi. Mira
Iesi din cutiuta ta , eu una ma simt intr-o cutie daca stau prea mult in casa.
Poti face multe lucruri, iesi cu prietenii la o terasa, gratar, film, teatru, stand-up comedy, parc, dans, tenis, inot, aerobic, muzeu, pregateste o seara a fetelor, sau o zi de uitat prin magazine, mai ales in cele mai micute si ascunse (nu mall-uri), poate iti gasesti ceva dragut la un pret super
Stau pe mess sau rasp pe TPUe chiar plcut si sincer aici nu ma plictisesc
cred ca ar trebui sa iesi in parc cu prietenii mai ales ca acum se apropie vara...cu ei timpul trece mai repede si te si distrezi
Mergi la o biblioteca, asculta muzicaa si cel mai important stai cu noi pe TPU.
Daca te plictisesti asa tare poti citi, poti asculta muzica. poti scrie poezii daca iti place. poti sa te plimbi prin parc cu cineva drag. poti merge in club, poti merge la picnic cu prietenii (ca tot e frumos afara) sau la padure.
Sau poti invata ceva noi.de exemplu sa canti la un instrument, sa inveti o alta limba straina.sau sa dansezi. sunt o multitudine de posibilitati.lasa-ti imaginatia sa zburde Fa ce simti si ce iti place!
MaryLoveAnime întreabă:
XmimiX întreabă: