Buna, nu stiu sincer ce am putea face pentru ca s-a ajuns intr-un stagiu in care pirateria este in voga...nu prea avem ce face, sincer pentru ca tuturor le e mai usor sa ia gratis ce are nevoie si nu se gandeste ca altii depun un efort pentru ceea ce noi folosim, cum ar fi jocuri, muzica, filme, etc...
Impotriva pirateriei? De ce sa facem ceva? Ceea ce facem noi este file sharing...transmitem informatii de la un calculator la altul gratis...nu copiem melodii pe CD si ne scoatem taraba in strada sa vindem...aia se numeste piraterie.Gandeste-te ca pentru noi romanii ca sa cumperi un joc trebuie sa muncesti o saptamana(pentru unii).
Impotriva? De ce as face ceva impotriva? Sa faca cei care sufera de pe urma ei, de ce m-as lupta eu pentru banii lor?
Si celor care se simt prost atunci cand descarca un mp3 ar trebui sa le spuna cineva ca incalca drepturile de autor doar daca o fac in scopuri comerciale.
Eu am achizitionat un drapel de pirat, la pc nu-l pot folosi, este prea mare, am sa- abordez pe barca.
LanguageMaster întreabă: