| fffandreeea a întrebat:

Ce faci atunci cand esti trist?

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eu sunt tristă de aproape 3 ani de zile decât am pierdut-o pe mama, curând îl voi pierde și pe tata fiind în fază terminală. Lumea mea este cenușie, nimic în jurul meu nu are culoare, nu mă încântă nimic, nu mă pasionează nimic, totul este mecanic.
Pa, pa.

| fffandreeea explică (pentru Legiuitoarea):

Foarte trist...imi pare rau.Problemele mele sunt nimicuri pe langa ale tale.De aceea zambesc acum pentru ca ma gandesc ca altii sunt intr-o situatie mai delicata fata de mine ..eu ar trebui sai multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat.Pa, pa.

| Genuitoarea a răspuns:

1.Mananc ciocolata
2.Mananc cipsuri
3.Ma uit la un serial
4.Ma uit la un film
5.Ma joc
6. Editez poze
7.Ascult manele si plang
8.Fac curat
9. Dansez
10.Ma duc in baie si cant

| măcheamăăăî a răspuns:

Pai cum ce faci?hee hee ESTI TRIST!

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Imi amintesc de acest lucru:
http://www.youtube.com/watch?v=8d-uB0vaoQo

O zi buna si pace in suflet!:D

| SweetSacrifice a răspuns:

Cand esti trist cel mai bun remediu ar fi sa vorbesti cu un prieten apropiat, o cunostinta, un amic despre problema ta.
Stiu ca este dificil, dar cica ajuta.Eu, sincer cand sunt trista ma inchid in camera si ascult muzica.

| LoveNeverDies a răspuns:

Eu de obicei incerc sa ies afara cu prietenii.dar de obicei stau trista si nu zic nimic..nu sunt atenta ce se intampla in jur si sunt numai cu ale mele. faza e ca eu pun tot la suflet(din pacate) si orice lucru ma afecteaza cam mult..cand sunt triste e chiar aiurea..chiar si acum pot zice ca sunt.dar incerc sa-mi ocup timpul cu altceva happy
problemele apar si se duc..trebuie sa profitam de viata

| DyNo a răspuns:

Nu sunt nici odata trist... viata e prea scurta sa fii suparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma intreb de ce, ma gandesc daca se merita si gasesc ceva care sa ma faca sa uit de asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bocesc un pic ce e drept thinking, suficient cat sa gasesc putina mila si ceva imbratisari si dupa am un chef nebun de viata si de glume happy.

| IAmAFreak a răspuns:

Simcer? Cand sunt trista mananc rolling on the floor Simt nevoia sa-mi umplu golu cu ceva, asa ca ma indop cu mancare.

| Loreen777 a răspuns:

Cand sunt trista...Citesc o carte..pentru a uita de realitate.Ma cufund in lumea povestilor si uit de toate...

| Sateanu55 a răspuns:

Sex

Întrebări similare