| sînziana24 a întrebat:

Ce faci atunci cand esti trist/a?

14 răspunsuri:
| ancutsa410 a răspuns:

Ascult muzica
ma relaxeazabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plang ca sa ma descarc.

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

De obicei ascult muzicaahappy
Altadata...desenezhappy
Uneori... dansez sau cant(MA DISTREZ SINGURA)
De multe ori imi sun prietena cea mai bunahappysi vbhappybarfimlaughing
Rareori la TV caut pe toate canalele si gasesc cevasad
Sau hai si pe sims 2laughing:X
Ma uit pe youtube la rebeldecrying:X
Deseori iau toate pozele mele si ma uit la ele pe hi5 din calkhappye tare sa-ti amintesti locurile unde ai fosthappy
Si de cele mai multe ori intru pe TPU si raspund la intrebarile celorlalti nu pentru funde ca-mi place sa-i ajuthappy:Xwinking
Pa:*

| Libelle a răspuns:

Dorm si ascult muzica trista
ce-as mai putea sa fac?

| KoWalSky a răspuns:

Ascult hard rock sau ies cu prietenii pe afara ca ma fac sa rad big grin

| OanaG a răspuns:

Ascult muzica sa ies din impas.

| Rukhsandra a răspuns:

Ascult muzica... Rock cand sunt trista si cand sunt nervoasa ascult Eminem -ma calmeaza happy

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Ascult melodii triste, dar eu am un motiv mare de sunt trista mereu.Ma gandesc la baiatul meu preferat care nu'si da seama ca'l iubesc enorm[in fine]...
Ascult Dj Alligator [CLose to you] si Evanscene Brig me to life.
Ma descarc si ma simt mai bine.Stau numai in camera mea incuiata inchid jaluzelele, si ascult melodii rock triste.Si ma uit la poze cu emoisti [nu stiu dc] care se saruta[foarte groznic nu?]

| Emma a răspuns:

Acult muzica si plangcrying
Sau doar plang si ma gandesc
Nu ti doresc asta!
Xoxo

| anad a răspuns:

Ies la plimbare sau merg la prietene cu care mai discut unele, altele, aflu noutati, le spun necazul si, de multe ori, imi trece supararea. Alteori citesc o carte, vad un film, ascult muzica si mai uit de probleme.

| wildstrawberry a răspuns:

Nu ascult muzica trista ca mai tare ma afunda in supararea mea! intru pe youtube si scriu filmulete haioase si incep sa rad de una singura (sunt chiar funny)sau ies afara si fac poze la flori, te relaxeaza si te face sa uiti de problemele care le ai.mai citesti o carte si te pui si tu in pielea unui personaj ca si cum ai fi acolo.cam atat fac cand sunt trista.sad

p. s. don't worry, be happy.:*

| Aiicha a răspuns:

Dorm

| justme_2041 a răspuns:

Ma inveselesc cu prietenii mei, sau ma uit la comediibig grin! Sau nu ma ganesc la vinovatsad (baiatul)

| AnonimA a răspuns:

Plang si ascult mel triste

Întrebări similare