Metoda mea? Sa citesc o parte, retin, citest alta parte, retin, alta parte, retin.
Buna. daca nu ai inteles lectiile la metematica si nustii nimica, atunci nu mai pierde vremea cu invatatul deoarece nu te va ajuta cu nimic!
si eu am patit asa [n-am invatat matematica niciodata, si nustiam nimic din mate.] eu te sfatuiesc sa copiezi de undeva, scrieti formulele pe o foaie mica si punetiile in maneca! si aseazate undeva dar nici in spate de tot si nici in fata de tot[asa pe la mijlocul clasei] si cand profesoara/profesorul nu este atent/a atunci apucate si copiaza de pe fitzuica! [si eu am facut la fel si de fiecare data luam 5 [LOL ce ma bucuram de 5, in rest erau numa note de 1.2...3...rar cate un 4 si cea mai mare nota era 7]
Sper ca te-am ajutat!
BEYbey!
As incerca sa-i intreb pe colegii care au inteles.sau sa ii spun profesoarei ca nu am inteles si sa-mi mai explice o data.Mai bine asa decat sa spui ca ai inteles si la teza sa nu faci nimic
Da nici eu nu inteleg nimic la geometrie... dar uneori cand vreau cu orice pret sa inteleg o intreb pe profa pana se satura:-d si alteori imi repet in gand fiecare cuvant care il zice si inteleg! sper ca ti-am fost de folos :* spor la teza. si eu o dau pe 7:-((
ksm1485 întreabă: