Cand sufar din dragoste pai incep sa plang, uneori sa iert, alteori sa plang din nou dar ma gandesc e mai bine fara el si incerc sa zambesc chiar daca nu am de ce zambesc ca sa fie invidios sa vada ca pot sa fiu fericita si fara el si nu e ghinion in dragoste pur si simplu ori nu ti-a venit randul ori nu te merita dar incearca sa zambesti si sa vezi partea plina a paharului orice sfarsit are un inceput crede-ma va dura dar sper sa fie unul bun, cand vreau sa fiu ca altele si nu pot pai ma gandesc ca ele au noroc mai plang uneori dar asta ce sa faci cand ma simt singura incerc sa ma consolez sa ies afara cu fetele sa rad pur si simplu sa uit de el sa imi vada de viata mea funda?
Nus fata dar intr-un fel stiu ca singurul lucru pe care il poti face e sa vrei sa uiti si sa astepti sa treaca timpul.
Cate intrebari). asteapta sa treaca timpul si incearca sa uiti de acea "dragoste". Norocul vine numai daca vei cunoaste persoana potrivita. Atunci cand vrei sa fii ca celelalte fete trebuie sa stai mai mult cu ele, sa le intelegi, etc... Si cand esti singura ar trebui sa te gandesti ce ai pierdut gandindu-te la dragoste.
Plang si ma descarc pentru o perioada si apoi o iau de la capat pana timpul le rezolva!