Andreyutzha are dreptate sau poti sa aprinzi si o lumina de veghe iti iei si u un animal de companie... nu stiu ce sa zic eu am avut alte problema. pana sa moara tatal meu pe la 3 dimineata suna Soneria ma duceam la usa si besna pe scara blocului si nimic la usa suna de 2-3 ori. timp de cateva sapt. dupa a decedat tata si nu s.a mai auzit nimic...
Stau cu cutitu' in mana ! aprin toate luminile din casa si imi zic imi minte ca nu e nimeni.
Si mie mi se intampla, mai ales seara cand nu mai e lumuna afara! Eu doar imi imaginez canu sunt singura, ma gandesc ca mai e cineva in alta camera, iar acea persoana nu a auzit nimic! Incearca si tu!
Paranoia e mare, mi se intampla des depinde stare. ma mai panichez dar mereu ma uit in zona in care s-a auzit sunetul o fractiune de secunda si bineinteles ca nu vad nimic... apoi apare paranoia si ma mai uit inca o data si iar nu vad nimic si-mi trece. Fa si tu la fel merge
Ceva similar mi s-a intamplat si mie.Ma uitasem la un film de groaza in care la ora 03:15 se intampla ceva, casa era bantuita in fine! Nu te mai fac sa te gandesti la asta dar sper ca-ti dai seama ce infricosetor a fost filmul daca a primit 2premii pe aceasta tema. Faza era ca am adormit la 03:00 aproape ca in film asta a fost ciudat deci nu te uita la cele mai infricosetoare filme de groaza ca in exemplul asta.
Pai simplu suni un prieten si stai de vorba cu el iar cand nu ai minute incerci sa te culci.
Dai volumul la televizoru foarte tare pe mine ma ajuta sau daca nu te uiti la televizor, joaca jocul tau preferat pe calculator ca asa nu o sa te mai gandesti la alte zgomote si daca nici asta nu merge atunci vorbeste cu cineva pe internet cel putin o sa ai impresia ca nu mai esti chiar asa de singur.