| stefanutza27 a întrebat:

Ce faci cand iti pierzi speranta? Dati exemple de dati cand va-ti pierdut speranta si ce ati facut.

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Te rogi.Doar asta iti mai ramane de facut.

| AnGeL a răspuns:

Pai mi s-a intamplat acum cateva luni cand credeam ca sunt singura pe lume deoarece tatal meu murise
dar in timp am gasit un mare sprijin in mama
acum ea e cea care comteaza cel mai mult

| AnGeL a răspuns:

Nu trebuie niciodata sa iti pierzi speranta
mereu trebuie sa mergi mai departe cu capul sus orice ar fi
sitii ca speranta moare ultima

| WyvernSky a răspuns:

Buna
Iti inteleg problema.am trecut prin asta.
Intr-o zi, mi-a placut foarte mult de un baiat si i-am spus prietenii mele ca il plac. Dupa o 1 zi-2, ea s-a dus repede la el si-a spus.Atunci m-am dus in vestiar si am inceput sa plang.El a venit dupa mine si mi-a spus ca si el ma place si ca nu trebuie sa-mi pierd speranta.
Atunci am stiut ca ''prietena mea'' nu-mi era intr-adevar o prietena buna!
Bafta!

| resemnat a răspuns:

Ascult muzica c imi place! asta nu ma tradeaza niciodata!

| stefanutza27 explică:

Nu e vorba de un baiat sau de dragoste. In acea privinta mi-am pierdut de mult speranta. E vorba despre viata si de faptul ca nu e asa cum ne-am dorit mereu sa fie.

| stefanutza27 explică:

Nu e vorba despre un baiat sau despre dragoste. E vorba de faptul ca viata nu ne da intotdeauna tot ce ne dorim si in masura in care ne-o dorim. Asa e viata: nedreapta din pacate.

| Iubitha a răspuns:

... nu e bine sa iti pierzi speranta! Si eu mi-am pierdut speranta simteam. ca nu mai are rost. atunci cand ma certam incontinuu cu prietenu. plangeam. Dar am continuat. si totul a fost foarte bine dupa o vreme!:* bft