| Camelia13 a întrebat:

Ce faci cand iti place de un baiat din scoala dar care nu te cunoaste si tie frica sa ii zici ca iti place de el deoarece te temi sa nu te respinga...va rog ajutati-ma sad

Răspuns Câştigător
| Anaxor96 a răspuns:

Incerci sa te aproprii de el:te uiti la el,ii zimbesti,daca ai ocazia vb cu el,si lucruri din astea! Te sfatuiesc sa nu te duci la el cu fite de genu:salut baby sau pisi, ca ori te ia de curva ori te scuipa! Fii tu insati, iar daca din pacate nu o sa ai ocazia sa vb cu el...asta este, mai sunt alti baieti!winking multu succes! :*

3 răspunsuri:
| BlackAngel232001 a răspuns:

Pai sincer si eu am avut aceeasi situatie. si mie mi-a fost frica de aceasta solutie. eu i-am spus pana la urma ca il plac. dar depinde de fiecare caz. dar daca el te place poti sa ii spui, dar daca nu tu alegi, eu i-as spune totusi. fii curajoasa,. fundita?

| AnonimNoName a răspuns:

In primul rand daca ai prieteni in comun cu el vorbeste cu ei sa iti dea id-ul lui, apoi intra in vorba cu el pe messenger, intreaba-l ce face, gaseste lucruri in comun cu el, iar dupa ce va cunoasteti mai bine spune-i ca iti este simpatic. Poate si el va avea aceeasi parere despre tine, poate va ajunge sa te placa, si poate chiar sa fiti impreuna

| smart22 a răspuns:

Incearca sa te apropi de el invita-l la un suc in oras... si incearca sa-i spui