| AndreiGabi a întrebat:

Ce faci cand nimic din jurul tau nu mai conteaza...si tot ce conteaza,persoana care conteaza, fuge, se indeparteaza? Si nici macar nu stiu de ce...
Ma simt picat intr-o groapa si am pierdut singura pata de lumina ce ma ghida.Ce faci cand simti ca pierzi singura persoana ce te conecta cu lumea din jur? Singura persoana ce te ajuta cu adevarat sa zambesti...
Curg rahaturile astea din ochi! Si nu stiu cum...nu stiu cum drc sa le mai opresc! Nu mai merge "fii barbat!", nu mai merge "nu merita!", nici macar alcoolul...am cazut si nu stiu cum sa ma ridic! Nu mai e nimeni acolo, cum sa continui, pentru ce?
Multumesc pentru orice sfat...si treceti peste daca nu intelegeti. Dau si funda

Răspuns Câştigător
| AndreisiMaicum a răspuns:

Viata este plina cu incercari f.f. grele si trebuie sa treci peste fiecare.
Daca vrei poti ramane la stadiul asta sau poti sa incerci sa lupti si sa vezi ce iti prevede Dumnezeu mai tarziu.Totul depinde de tine, numai tu iti faci viata si cred ca daca ai icredere in tine va merge.eu zic sa mai astepti si alte sfaturi.

3 răspunsuri:
| alinutza96 a răspuns:

Pffff...viata e plina de alunecusuri si urcusuri, dar capul suswinking ai toate viata inainte

| Foreveraloone a răspuns:

E greu sa treci prin momente din astea, dar incearca sa gasesti ceva sau cineva pentru care merita sa traiesti.Si daca nu reusesti acest lucru poti sa te regasesti in muzica(eu asa fac).Si eu de multe ori am simtit ca nu am pentru ce sa traiesc, dar de fiecare data cand aveam sentimentul asta incepea sa ma doara in fund de toata lumea si nu-mi mai pasa de absolut nimic.Trebuie sa mergi cu capul inainte si sa nu te mai atasezi de persoanele pe care le inalnesti. Oricum tine minte asta... Timpul le rezolva pe toate.Ranile ti se vor vindeca dupa un timp...

| Alesia87 a răspuns:

Nu privi aceste incercari ca pe un blestem, ci ca pe o lectie de viata, iar ceea ce conteaza cel mai mult este sa treci mai departe si sa inveti din greseli.Nu incerca sa iti inneci amarul in alcool nu te va ajuta deloc, ci mai mult te vor face sa retreiesti aceleasi sentimente neplacute.Gandeste-te pentru o clipa, doar la un singur lucru :"Oare ma merita?", iar cu siguranta vei ajunge la raspunsul meu :"Nu te merita!". Daca te iubea nu te facea sa suferi.Incearca sa iti ocupi timpul cu lucruri noi, iesi cu prietenii si renunta la vechile obiceiuri care iti aduc aminte de ea. P.S. : Noi nu avem dreptul sa ne luam viata, atata timp cat Dumnezeu ne-a oferit-o! El decide cand aceasta "cursa" va lua sfarsit. Succes si ai grija de tine