Le las in plata Domnului.Are vreun sens sa ma razbun? Sa stau suparata?
Prietenii vin si pleaca.Eu raman la fel, neschimbata
II spun asa zisei 'cele mai bune prietene' ca dupa faza asta NU vreau sa mai am de'a face cu ea.Nu iti face grijo. O sa gasesti multi prieteni.Multe vin dar toate pleaca la un moment dat.
Prietenii adevarati sunt alaturi de tine nu te iau la misto doar ca sa para cool.
Buna
Pai inseamna ca aia nu iti era prietena. Doar profita.
Prietenii cei mai buni nu te tradeaza. Ba chiar iti iau apararea daca cineva isi bate joc de tine. NU ii face jocul ) [daca intelegi ce vreau sa zic]
Nu mai vorbesti cu ea.Aia nu ti-e prietena, cu atat mai putin cea mai buna prietena.Cauta-ti alti prieteni.
Ai trei variante:
a) Iti faci alti prieteni si te razbuni ceea ce inseamna ca nu esti mai buna decat ea cu nimic si ca o meriti ca prietena
b) iti faci alti prieteni si ii arati ca esti mai desteapta ca ea ignorand-o
c) o ierti( nu recomand )
Inseamna ca nu este prietena ta cea mai buna
Nu la orice fata se spune ca sunteti prietene
1) trebuie sa va cunoasteti de mult timp
2) sa fie langa tine la bine si la rau
3) te ajuta la orice problema pe care o ai
Eu am o prietena ff buna nu ne'am kertat de 8 any de zile nu renunta la mine pentru nimeni ma ajuta mereu cu multe cand sunt suparata plange cu mine asta inseamna prietenia adevarata deci prietena ta isi batea joc de tine ai grija cu cine vorbesti ca e perversa lumea bafta
Asta se numeste prietena. eu sa spun cinstit le-as lua de par si as sterge toata scoala cu parul lor. asa prietenie nu EXISTA nu te lua cu asa fete nu sunt un exemplu bun de prietenie.