| ♥Iulicious♥ a întrebat:

Ce faci cand te enerveaza la maxim o persoana, dar esti practic obligat sa il/o suporti si sa te si porti frumos pe deasupra?

Răspuns Câştigător
| Alexandru a răspuns:

Nu pot face altceva decat sa ma inarmez cu multa rabdare, sa am nervi de otel si sa pot parea cat mai amabil cu putinta in conditiile date, fara a sugera antipatia cu expresia fetei, felul de a vorbi si de a ma purta cu persoana respectiva.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu prea ma enervez usorstraight faceFie ca e vorba de copii mici sau de pusti de varsta mea, trebuie sa zici ce sa zici si cum ca sa ma enervezihee hee

| Crisu_7532 a răspuns:

Mai, am fost/sunt pusa in situatia asta.am un frate vitreg...pfuu.este un pampalau si jumatate dar cu texte de Don Juan+Chuck Norris.si sunt obligata sa-l suport si ma mai si port frumos. asa ca, in primul rand, evit pe cat posibil intalnirile cu el. cand nu pot sa ma eschivez, il "intep" cu aluzii subtile si ironice. faptul ca nu le prinde susbtratul ma inveseleste mai tare decat daca i-as fi zis direct "Prietene, esti prost".

| Zâmbărici a răspuns:

Trebuie sa ies la aer curat ca altfel iese urat.Sau sa ma iau cu cineva de vorbabig grin.

| Aiicha a răspuns:

Trag aer in piept si pur si simplu ma gandesc la altceva/sau fac ceva sa imi distraga atentia(ascult muzica, vorbesc cu alta persoana)winking

| nuamnuvreau a răspuns:

A, eu chiar am patit asta.La inceput am ''intepat-o'' rau de tot, apoi a trebuit sa ma abtin sa nu ii smulg parul si sa ii car pumnibig grin.Nu te speria, nu sunt sadicalaughing

| Adriana_8922 a răspuns:

Pai trec prin astahee hee de fata cu ea ma port normal adica nu vreau sa creada ca o plk ca prietena si dp aia o infur laughing

dar daca u esti obigata de cineva ar trebui sa vb cu aceea pers, daca este ruda dea ta ar trebui sa i spui sa nu mai fac lucrurile ala care te fac sa nu o suportiwinking

| heise a răspuns:

Ce as putea sa fac, incerc sa par un inger si dupa ce nu mai e nimeni o injur de mama focului.