Mdaa. stiu cum ii sa nu ai f multi prieteni, iar cei pe care ii ai sa aiba fiecare cate un prieten mai bun cu care se plimba,. dar iesi si plimba-te singur. sau incearca sa povestesti cu mai multe persoane. sa iti faci prieteni noi. pe mess, hi5,.
si sa va intalniti daca nu si singur e bine sa mai iesi cateva minute ca sa nu stai tot in casa.
poti sa iti gasesti un nou hobby asculta muzica, danseaza
daca iti place poti desena, scrie.
citi.
nu trebuie sa fii retras. si chiar nu ai de ce sa te simti prost
comunica si tu mai mult,. chiar daca nu ai un prieten bun,. incearca sa iti faci cat mai multi si macar asa o data la o saptamana-doua sa mai iesi cu cate unul,.
pai eu cand ma simt singura si nu pot iesi din casa,. stau pe TPU , pe mess, mai povestesc cu prietenii, desenez askult muzica sau daca gasesc o carte interesanta citesk sau invazt
Daca esti asa.nici nu ma astept sa iti faci
fii mai optimist, .asa eram si eu candva mai suparata, mai in lumea mea, doar eu si atat, dar cu timpul am inceput sa fiu putin mai comunicativa, si am avut vreo cativa prieteni, da pana la urma sau aratat prieteni falsi, dar i-am lasat in pace si am cunoscut persoane noi, pana azi am avut o cea mai buna prietena, dar azi m-am cerat cu ea si totul s-a terminat, nu imi place sa fiu folosita dar ma inteleg bine cu destul de multi colegi si colege, nu pot conta pe ei dar cat de cat mai am cu cine povesti.
nu spune ca nu sti.inveti
are profu de mate o vorba: daca nu sti, te invat, daca nu poti, te ajut, daca nu vrei, te oblig!
pai nu ca nu sti, ba sti! dar trebuie sa vrei
am mai citit intrebarile si raspunsurile tale.era o intrebare cum ca daca e bine sa fii emo? si ai dat raspunsul ca "da, e foarte bine " sau ceva de genul.
uite eu zic ca nu e bine sa fii asa. viata e scurta merita sa o traiesti. daca ti-a mers rau si toata lumea te-a lasat balta trage linie si ia-o de la capat nu merita sa fii suparat pentru nimeni si nimic in lumea asta
eu zic ca ar trebui sa ai mai multa incredere in tine. ca sa poti ceva trebuie sa crezi ca poti!
fii happy! indiferent de situatie sa stii ca toti avem probleme. dar cu timpul se rezolva. si am o intrebare : cu ce te ajuta pe tine daca esti retras, suparat, trist,?
eu zic ca la nimic. de ce sa fii asa? inteleg asta e felul tau de a fii. dar ce'ai zice de'o schimbare?
poate ai motive sa fii mai retras mai sad,. dar nu ai vrea tu sa gasesti niste motive sa fii happy? ia incearca daca vrei, vei reusi
da incapatanat mai esti.
pai atunci gaseste o ocupatie. ceva orice! chiar nu stiu ce sa mai zic.
nu ca nu poti, da tu nu vrei
da cu timpul tot o sa te schimbi tu ca nu ai cum sa fii asa toata viata. si altceva in afara sa asculti muzica, sa te uiti la un film, sa citesti, desenezi, scrie, dansa, stai pe net sau te uiti la tv.nu prea ai ce sa faci
Http://www.youtube.com/watch?v=KtL-LPxI9ls
cand esti prea singur si camera e goala da muzicaa mai tare
Imi gasesc o ocupatie, mie imi place foarte mult sa fac origami, este linistitor si creezi o multime de lucruri dragute.
In primul rand, daca de singuratate e vorba, eu chiar si cand sunt cu 20 de persoane in jur ma simt la fel de singura ca atunci cand ma aflu intr-o camera goala... Iar cand nu pot sa ies din casa imi fac temele sau ascult muzica.
Ma uit la desene ascult muzica la maxim vorbesc ore in sir la telefon(asa macar nu ma mai simt singura)
Pai .eu pot sa ies din casa oricand. si cand ma simt singura ies in I.O.R...ma plimb si ma gandesc la toate! Eventual imi iau un prieten bun si iesim sa ne plimbam!
Vorbesc cu doolly pryetena mea imaginara! mereu ma-ntelege!
Ma impiedica sa ies faptul ca ma simt ca prost si nu am cu cine sa ies...fiecare iese cu altcineva.
In kz de raman blokta ma panichez.
imi amintesc ca odat am rams inchisa in ksa ca nu mi-a lasat mama cheile
si am start vreo 2 bibelouri in kutarea cheilor.mam panikt fft tare at.
in rest, daca e vremea aiurea sau stiu ew ce, stau pe mess.
vizitez siteuri pentru a ama documenta.sau in perioada asta citesc povesti despre craciun.Patetik pentru unii poate. dar asta ma binedispune chiar de fiecare data:X
cand ma gand la zapada pff:X
dar tu, ce faci?
Elenastoica9 întreabă: