Sunt mai puternica decat ei si-mi fac altii prietenii.N-am nevoie de cei care ma dezamagesc
Buna Anonim,
Cand toti prietenii tai te dezamagesc cauti in interiorul sufletului curaj si mergi mai departe fara a privi in urma. Pana la urma, daca sunt prieteni adevarati vor veni ei la tine si totul va deveni la normal.
Pa, pa
Ma inchid in casa, trag o partida de plans si ascult muzica pana ma refac.Pe urma ies din casa ma plimb sa imi aerisesc mintea,ori ma uit la un film comic, ma joc ceva frumos, pentru a`mi ridica moralul.Iar prietenii o sa isi dea seama de ce au facut si o sa se intoarca la mine si o sa isi ceara scuze.
Imi caut niste prieteni mai buni iar pe acestea ii las cu trecutul, trebuie sa fie in lumea intreaga un om potrivit mie, sau daca nu a fost asa de grav ii iert...
E greu cand se intampla asta dar daca nu e ceva grav cu care te-au dezamagit ai putea sa treci pestea asta, sau daca te-a afectat asa mult ai putea sa te imprietenesti cu alte persoane care chiar merita prietenia ta si care iti vor fii alaturi
Pai.asta mi s-a intamplat mie.deci.incearca sa treci mai departe. discuta cu ei si explica-le ca tot ce fac ei te dezamargesk.(fundita)
Am simtit-o si eu pe pielea mea
Nu faci nimic, ii lasi, cauti alti prieteni.De ce sa stai cu niste oameni cu 2 fete?
Am avut si eu de a face cu acest fel de oameni,am observat pana la urma cine sunt si acum ii tin doar asa sa zic si eu ca vb cu cineva, nu le spun niciun secret, nu le mai spun nimicPt ca stiu ca nu sunt de incredere si nu are rost...Ori ii tii asa de ochii lumii ori iti faci prieteni noi
Te relaxezi, fii fericit, nu trebuie sa fii dependent de ei. Traieste liber! CE-TI PASA?! Prietenii vin si pleaca...trebuie sa recunosti.nu cauta prietenia ca nu o vei gasi.Totul vine de la sine.
Incerci s aiti gasesti adevaratii prieteni. si daca nici asta nu merge. incearca sa te schimbi si thu
anonim_4396 întreabă:
abcdc întreabă:
anonim_4396 întreabă: