anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci cand vina te macina pe interior? cand stii ca nu ai putut respecta o promisiune, una singura? i-am promis celui la care tin ca nu voi mai vorbi niciodata cu o anumita persoana.iar dupa o cearta eu m-am dus direct la acea persoana.ma simteam singura,tradata si am crezut ca ma voi simti mai bine,dar am stricat totul. ceva timp dupa am incercat sa repar asta,sa ii recapat increderea, dar la final a spus ca a fost doar o incercare nereusita si ar fi mai bine sa ramanem prieteni.nu pot acum suporta gandul de a fi doar prietena cu cel pentru care am sentimente.a mai ramas ceva de facut? scuzele s-au epuizat demult, acum nici nu isi mai au rostul; sa ramanem prieteni? ar fi mai bine asa?

2 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Nu poti lua cu forta ce nu e al tau. Daca nu e scris sa fie al tau, motive se vor gasi de despartire. Dar toate greselile te maturizeaza si te invata ce sa faci mai departe. E bine sa-l lasi sa plece, sa va continuati viata separat. Daca e sa fie al tau va fi fara ca tu sa faci ceva, nu are rost sa insisti. Daca reusiti sa fiti prieteni e ok, dar poate ca asa vei trece mult mai greu peste despartire.

| InsaneAciD a răspuns:

Ramaneti prieteni pentru un timp...il vei recapata daca stii cum:*.

Întrebări similare