Daca vrei sa-i dovedesti ca il placi, incearca de acum incolo sa te comporti mai frumos cu el.Si muscatul buzelor face parte din categoria saruturilor, practic este un lucru foarte normal, firesc si senzual.Incearca sa fii tu insati
FUNDA?
Hei! Trebui doar sa ai incredere in tine. Iti e rusine sa vorbesti cu el, tocmai pentru ca iti e teama sa nu spui ceva gresit sau sa nu faci vreo stangacie. Ai incredere in tine si comporta-te natural. Nu iti fie teama de greseli pentru ca toti le facem. Suntem oameni. Gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut daca vorbesti cu el. Poate chiar de castigat. Bafta!
Daca il cunosti din clasa I ar trebui sa ai mai mult curaj sa discuti cu el.
Eu presupun ca ar trebui sa te folosesti de toate informatiile care le stii despre el ca sa purtati o discutie.Intra in vorba cu el si atunci cand vorbiti incearca sa-l complimentezi, baietilor le plac asta si se intimideaza.
Sper ca te-am ajutat
E un sfat foarte bun insa pana acum m-am comportat cam urat cu el. Pana cand am jucat sticluta (stii tu, jocul ala cu saruturi) si sticla se oprea doar la mine si la el. Si apoi m-a muscat de buza si cam de atunci mi-e jena...
Daca vrei sa-i dovedesti ca il placi, incearca de acum incolo sa te comporti mai frumos cu el.Si muscatul buzelor face parte din categoria saruturilor, practic este un lucru foarte normal, firesc si senzual.Incearca sa fii tu insati
FUNDA?
BrianMoser întreabă: