Mie cand imi vine sa plang, plang indiferent de locul in care ma aflu, indiferent de cati oameni sunt in jurul meu, indiferent de situatie.
Sistemul nervos autonom (sistemul nervos vegetativ) este acea parte a creierului care administreaza functiile vitale ale corpului si dupa cum ii spune si numele, este autonom. Adica actioneaza independent de vointa si de constiinta noastra. Nu putem, spre exemplu sa ne concentram sa nu ne mai bata inima tare si chiar sa se intample asta. Ei bine acest sistem nervos vegetativ este legat de sistemul limbic (parte a creierului responsabila cu emotiile). Atunci cand emotiile puternice stimuleaza sistemul nervos vegetativ apar acele lacrimi emotionale.
Deci nu cred ca ar fi indicat sa ne abtinem.
Daca vrei sa nu mai plangi trebuie sa iti rezolvi problemele emotionale.
E bine să nu te abții, dacă condițiile, anturajul în care te afli îți permit aceasta. Dacă asta se întâmplă prea des, asta se poate datora unei tensiuni prea mari acumulate, sau o dereglare de soft.
Ma retrag într-un loc întunecată rău in cât sa nu ma vadă Absolut nimeni este normla sa plângi nu este ceva rău
Andrei67y5 întreabă: