anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci daca prietena ta a devenit o pitzi aproape iremediabila?:-s...

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As incerca sa o aduc pe calea ce buna happy Dar daca nu se poate inseamna ca ai pierdut o prietena sad Si ei daca ii place cu adevarat cum e acum inseamna ca nu a fost o prietena asa buna!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

I'as spune ca se comporta ca o pitsi laughing

| Razvan a răspuns:

Nimic. Mi-am invatat lectia si nu mai incerc sa schimb oamenii.Tocmai pentru ca tin la ea am sa o las sa vada cum e sa dai cu capul de pragul de sus.Degeaba mi-as raci eu gura cu sfaturi cand ea ar face tot ce ar taia-o capul. Spritul de turma+teama de a fi diferit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

o pui sa asculte rock.

| Elena1234456 a răspuns:

Ii bat apropouri happy. Daca suntem prietene inseamna ca tin la fata respectiva si ea trebuie sa aiba puterea sa inteleaga asta.

| Bianka a răspuns:

Ii spui in fata ca a devenit. pitzi.
Cred ca puteti ramane totusi prietene, indiferent de.decizia eibig grin

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Pff.de cine vorba?:o... pitzi iremediabila?:O WTF?!

| alexandrul_3444 a răspuns:

Prima oara, "fai asta,baga-ti mintile-n-cap cum gura ma-tii iesi pe strada cu mine in halu' asta?".A doua varianta "Auzi draga mea, daca tot continui asa, o sa cred ca ai fost o mare pierdere de timp pentru mine.defapt nu cred,asta ai fost."
Am avut si eu prietena,si avea inclinatii de genu',i-am bagat mintile in cap,nu prea mi-a reusit.da' asta tine mult de convingerile personale si de anturaj cred. Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu,dar asta-i caracterul meu, mai hitlerist asa.ori ca mine, ori du-te dracu' straight face Scuza-ma daca te-am ofensat.

Întrebări similare