| Kristtine a întrebat:

Ce faci noaptea când nu poţi să dormi?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mă gândesc la mama pe care nu o mai am.
Pa, pa.

18 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Bagi castile in urechi si asculti muzica.

| Deniisze a răspuns:

Bag castile in urechi si ascult muzica pana ma ia somnul;
Ma uit la televizor;
Stau pe intuneric si ma uit pe pereti;
thinking Baftaa!

| loveyouforever a răspuns:

Buna.eu cand nu pot sa dorm, scriu in jurnal sua mai nou m-am apucat sa scriu o carte despre viata mea. daca nu am inspiratie sau chef de carte ma joc pe tel in timp ce ascult muzica si alte chestii:p

| wolder a răspuns:

Te gandesti la ce ai facut in ziua aceea; iti faci planuri pentru ziua urmatoare; te gandesti la prietenii tai, familia ta etcc! Ori citesti ceva si te ia somnullaughing)

| DeNyyy a răspuns:

Pai.eu.imi bag castile in urechi.si ma gandesc la ceva frumos.sau daca ma plictuisesc de muzica pe care o ascult deschid laptopul si vorbesc pe mess cu prietenii.sau imi sun iubitul sa intre sa vorbim laughing

| saku970 a răspuns:

Buna!
De obicei stau la calculator, dar ma mai uit si la TV sau ma jos pe PlayStation, sau daca am o carte de citit citesc dar decat daca este o carte interesant ca de exemplu seria Twilight ma culcam pe la 1 ca sa pot citi cat mai mult si ma trezeam pe la 5 jumate 6 ca sa citesc inainte de a merge la scoala (eu invatam dimineata in gimnaziu asa ca trebuia sa ma trezesc devreme...)!

| TheSearcher a răspuns:

Ma gandesc ce as putea face ziua urmatoare... fac niste planuri cu activitatile care le'as putea face cu prietenii smug

| Catherine a răspuns:

Ma chinui sa adorm laughing

sau citesc ma ia somnul mai repede happy

| Bogdanux a răspuns:

De obicei ascult muzica incercand sa dorm.Mai am situatii cand nu dorm toata noaptea si ziua sunt ca o leguma.

| Gstefan a răspuns:

Imi dau o laba si cad ca busteanu.

| Yoana a răspuns:

Deschid calculatorul si ascult muzica sau mananc ceva. De obicei imi iau ceva de rontait.batting eyelashes

| summer12 a răspuns:

Ma gandesc.

| Killaritza a răspuns:

Sunt multe de facut poti sa te joci pe telefon sa stai pe calculator sa stai la geam si te gandesti la problemele tale sa stai pur si simplu in pat sa mananci sunt multe chestii de facut...happyFunda?

| Dya_2147 a răspuns:

Ma sucesc de pe o parte pe alta laughing

| yellowbubbles a răspuns:

Stai pe net, asculti muzica, scrii in jurnalul tau secret(daca ai unul) (:

| Amaa1817 a răspuns:

Numara oile sau stai nemiscata si gandeste-te la ceva frumos.

| kosmynutzu a răspuns:

Ciou pai noapte cand nu pot sa dorm pon o melodie ex wherever yuo go si ma uit la poze cu prietena mea sau citesc ceva de eminescu

| dedutzaa a răspuns:

Incerc sa dormlaughing)

Întrebări similare