Nu se stie daca este ID ei. De ex. eu am gasit in lista de messenger a unei prietene adresa : miley_cyrusofficial92 si inca nu am vorbit. Acuma nu se stie cine e.
A...cine te crede? acest id este, dupa parerea mea, unul fals ca miile de id-uri ale lui "miley cyrus" de pe internet, care colcaie de astfel de fakes. poti sa-ti dai seama de asta pentru ca nu are cum un id din america sa fie pe yahoo.com, adica doh, ei nu au asa ceva, ceea ce inseamna ca mai mult ca sigur, cea/cel cu care ai vorbit este de aici din Romania. doar parere personala.
Daca ala e ID-ul lui Miley eu am ID lui Brad Pitt.Nu te-ar crede nici cel mai prost om din tara asta
Nu cred ca este id-ul ei, deoarece, cum au spus si ceilalti este o "facatura"poate sa fie si din Romania si din alte tari.miley_hannah18? chiar asa?nu cred ca isi scrie ea id-ul cu hannahSi nici cu:miley_cyrusofficial92...adica nah nu sunt fana de a ei si incep sa nu o mai suport scuzati-ma cei care ii sunteti faci dar cate am auzit despre ea si nu miciuni, chiar reportaje spuse cu gura ei...Nah cine ma crede cine nu nu ma impotrivesc:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: