| Alexa_1033 a întrebat:

Ce farsa sau gluma nebuna, ati facut vreodata unui coleg(a), vecin(a), prieten(a), ruda etc?

12 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Poi ii furam vecinului de la parter papucii(si lasa la usa)si dadeam vina pe cateii, pana la un momentdat m'a prins si am fost nevoita sa ii aduc toti papucii inapoilaughing

| want2bMajestic a răspuns:

Am facut-o dja...am angajat o stripteza pentru ca ea sa se i-a d cel mai bun prieten al meu. ea nu s-a lasat d el si la un moment dat a apartut prietena lui... a fost belea...nu stia ce sa ii mai zica. iubita lui stia... dar il facea sa se simta vinovat. mai ales ca aia tot se mangaia si ...mai arunca cate o haina d p ea.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Nu prea nebuna...In clasa a-7-a am pus o lacusta(din'aia mare) intr-un caiet amplasat pe banca unei colege mai slabe de inger.Lacusta era vie.

| fryekid a răspuns:

Eu am vrut sa fie o gluma dar...
Chiar sau certat urat 2 vecini si unul dintre ei a 2 zi si-a pus gard nou. Cum s-a facut seara, am mers si am sarit pe gard ca un ninjalau si l-am dat distrus cum am putut.
Si il sunt pe vecinu ca uite ce a patit gardu lui si atunci iar a iesit cearta urata chiar a venit si politia.
Nici acum nu stie ca eu am fost ^_^

| marria a răspuns:

Anul trecut. i-am spus prietenului meu k tb sa plec la brasov 2 zile cu niste afaceri.mai apoi l-am sunat sa-i spun k e complicata treaba si o sa mai intarzii vreo cateva zile...de fapt am plecat cu prietenele mele sa ne distram si vroiam sa fim fara baietibig grin

Răspuns utilizator avertizat
| dodo93 a răspuns:

Unui manelar...eram intr-o excursie catre italia cu scoala, trebuia sa facem un proiect interesant si un mic spectacol. cum in "trupa" noastra eram toti rock-eri am nimerit pe un manelist loser caruia nu ii placea ca noi vorbeam despre o formatie (tot rock) si a inceput pe autocar sa puna pe telefon tot felul de manele :-& ca sa ne enerveze, noi radeam el se stresa mai mult. in budapesta am avut o pauza pentru masa wc etc... el nu vroia sa mearga la wc pentru ca am fost noi rock-erii laughing asa ca pe autocar cand a adormit i-am sfarmat 3 laxative in cola...am oprit in austia el dormea, noi am stat afara am mancat, am fumat o tigara profii ne-au adunat, sus in autocar si pana in italia nu mai aveam oprir numai in napoli si apoi in calabria, pe traseu s-a trezit si il trecea la? ghici? laughing nu aveam oprire numai peste vreo 500 km laughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor asa pana la napoi se tot..."evapora" (sa nu zic gaza laughing) insa la oprir a fost primul care a intrat si ultimul care a iesit...am avutintarzaiere din cauza lui laughinglaughing asa a meritat-o tongue

| 31ea a răspuns:

O colega de lucru isi punea dinti si am sunat in sectie din bucatarie si am chemat-o la telefon, i-am spus ca sunt asistenta si iau gresit dintii sa vina sai schimbe ca sunt a altei persoane, s-a speriat si a anceput sa planga a fugit la sefa sa se invoiasca nici nu m-a lasat sa-i spun ca a fost o gluma s-a suparat nici na mai vorbit cu mine mult timp ia trebuit sa ma ierte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. un coleg m-a intrebat daca am cantar in casa. i-am zis ca da. a vrut sa se cantareasca.si i-am adus unul din ala mic de 6 kg, cu carlig.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O colega de sala vroia o invitatie la un gratar si m-a intrebat daca-mi place gratarul si eu i-am spus ca da la care ea;-Serios? si eu;-La nebunie dar numai alea din electrozi de 2, 5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun cea mai PROASTA "gluma" pe care am facut-o-n viata mea, in clasa a 8-a eram cu inca 2 fete si un baiat in fundul clasei mutati de directoare caci eram nebunatici si eram porecliti coltul vesel, eu prindeam muste si o colega avea o bricheta si le dadea foc si ne amuzam cum pocnesc, apoi mi-a trecut prin cap sa le rup aripile si le pun in capul colegului si colegei din fata si radeam de ei ca se mai scarpinau in cap si se mai intorceau sa vada ce ne amuza dar nu-si dadeau seama, apoi o idee tampita-mi trece prin cap, am luat bricheta si am urmarit o musca din capul colegei si i-am dat foc mustei numai ca pe langa musca ia luat si ei foc o suvita si fara s-apuc sa clipesca ia ars pana la radacina si sau aprins si alte suvite, oricum a trebuit sa tunda 0 firele ramase, avea un par lung dar uscat cred ca d'aia sa aprins asa repede, nu am fost exmatriculat datorita relatiilor de prietenie dintre directoare si dir. adjuncta si parintii mei, oricum am avut nota la purtare scazuta si o bataie de la tata de n-am mers o saptamana de vanat ce eram.

| Larisa_Larissa_1994 a răspuns:

Pai intr.o seara eram cu prietenele si le.am pus unor vecini, le.am imprastiat pe usa mustar kettcup iaurt frisca lapte...tot ce aveam prin casaa.
da era foarte scarboasa treaba acolo la usa nu stiu cum au curatatlaughinglaughing