[Alo, familia cotet, porcu`i acasa?[chiar exista familia cotet sau alta dar e un pic diferita : "Alo buna ziua, de la morga suntem, avem o livrare pe numele dvs:)" [daca o sa mai gasesc o sa-ti mai dau>;; dd
Alo, familia Bucă? Da. Domnul Bucă e acasă? Da. Doamna Bucă e acasă? Da. Înseamnă că tot c¤rul e acasă!
Alo, aveti bere la rece? Da. Vedeţi că face gripă!
Alo, vă merge frigiderul? Da. Vedeţi că poate iese din oraş.
Alo, domnu Şarpe? Da. Mi-o daţi pe viperă dacă vă rog?
Nu mai sunt asa amuzante in zilele astea,pe vremea mea se practicau mult.
Una era cam asa:
-Alo,doamna buca?
-Da.
-Domnul buca este acasa?
-Da(si majoritatea intrebau:vreti sa discutati cu el?)
-Nu,vroiam sa vad daca este tot curul acasa.
Alta era aia:-Va merge frigiderul?
-Da.
-Fugiti repede dupa el sa nu ajunga prea departe.
Sau anuntam castiguri la Bingo, Loto, etc.
"Alo?
Buna ziua.Ma numesc... Va sun de la Romtelecom in legatura cu contribuirea dvs la un sondaj national despre cablul folosit pentru a aduce reteaua Romtelecom in casele romanilor. Daca ne ajutati va reducem factura cu 50%.(Persoana in cauza o sa intrebe cu poate sa te ajute)
Trebuie sa ne spuneti cati metri de cablu s'au folosit de la stalp/caseta de pe scara pana la telefonul dvs.(daca iti spune cu aproximatie-Nu aveti o ruleta, un metru? Ne'ati ajuta foarte mult d-na/d-le) Dupa ce masoara sau iti spune cu aproximatie:
Numai bun sa va spanzurati cu ei.O zi frumoasa, la revedere!
Pai mai era una : "Alo, familia gaina? Ma scuzati, am gresit cotetul. Sau : suni si intrebi daca "Maria" e acasa, ti se va spune ca nu, apoi mai suni de vreo 3-4 ori si intrebi acelasi lucru. A 5 a oara suni si spui : "sunt Maria, m-a cautat cineva? "
depinde >< de exemplu la o fata cu sani mari ii poti zice asa ceva : Alo, suntem de la piata ne vrem pomelo inapoi >< [pomelo=sani]
Alo, dom' Zarzavat(nu-l lasa sa zcoata prea multe cuvinte si zi
Sunteti de vanzare?
Alo buna ziua va sun in legatura cu tractorul de pe ocazie si apoi mai bagi si uh ceva