Farsa? Nu prea e farsa dau profii au avut multe suprize de la noi... Cea mai frecventa era aia cand veneau la ora si clasa era goala.
Noi am facut farse la profi si nu s-au suparat deloc pe noi.ba cu manuta aia care se cumpara de halowen, pe scaun, sau ne-am dus toti in baie si in clasa nuh mai era nimeni dah a mers prin clasa a 5 a6 dupa aia n-a mai mers
La la scoala se fac campionate intre clase si a pe 31 martie clasa 6A(dirig. profu de isterie) si 6B(profu de fizic)...si noi aveam istorie si tot ii ziceam ca il cheama profu de fizica. a iesit si i-am zis ca a fost pacaleala si ne'a dat la toata clasa 3.sicer.si nu am mai facut farse.doar intre noi colegii.
De ex: un coleg Cosmin, i-a zis unei fete(e tot in clasa cu noi MAdalina)ca diriga a murit.si ea tot zicea: nu mai vine la scoala, cum s-a intamplat.chesti de genu.si s-a dus cu maicasa la spital la diriga si noi o asteptam : Pacaleala de 1 aprilie...pe 2 a fost ziua ei si nu a mai adus bobo
Eu zic sa va potoliti pentru ca scoala nu e loc de destrabalare.
Poate sa iasa urat si totul e in defavoarea voastra.
Daca enervati un prof sa vedeti ce va scoate de la inima si fara prea mult efort va tine in 3 si 4. Nu conteaza cat inveti tu, ca poate sa iti dea cele mai dificile intrebari sau teste neanuntate.
Glumesti,astea sunt farse? Eu sunt la fel ca Andy Larkin, depinde de situatie, trebuie sa fii destept sa faci farse!
stefycrazygirl întreabă: