| XoOxXo a întrebat:

Ce fata ii place la baiatul in zodia capricorn?

Răspuns Câştigător
| Shugareala a răspuns:

Barbatul Capricorn este genul de barbat care trebuie lasat sa aiba el initiativa. Este important, însa, sa-i dai subtil de înteles ca si tu îl vrei.

Îi plac femeile mândre si cu tinuta. Îmbraca-te cu lucruri de calitate, poarta bijuterii putine, dar de valoare - barbatul Capricorn apreciaza valoarea.

Învata sa te porti ireprosabil în societate, fiindca barbatul Capricorn vizeaza în mod sigur un loc bun pe scara sociala, iar femeia care-i va sta alaturi trebuie sa faca fata. Arata-i ca esti gata sa-l sprijini în atingerea telurilor sale, macar moral, daca nu chiar cu relatii sau cu bani.

Tine cont de faptul ca barbatul Capricorn are nevoie de atentie, de tandrete, de afectiune si ca nu suporta sa fie respins sau abandonat. Fa-l sa se simta admirat, apreciat, respectat si dorit. Nu fi zgârcita cu complimentele. Lasa-l sa înteleaga ca ai nevoie de el si ca îi acorzi o încredere nelimitata.

Daca l-ai cucerit, sa nu-ti închipui vreun moment ca-l poti schimba. Nu-l contrazice, nu-l sfida si nu-l jigni, pentru ca barbatul Capricorn, chiar daca pare a trece cu vederea, are tendinta de a acumula nemultumirile si ranchiuna. Daca vrei ca barbatul Capricorn sa tina cont de parerile si dorintele tale, trebuie sa înveti sa fii foarte diplomata - diplomatia este o calitate pe care el o respecta. La început, poate sa mearga si santajul sentimental, dar, dupa un scurt timp, va învata cum sa-l evite sau sa-l contracareze.

Pentru o femeie blânda si diplomata, este unul dintre sotii ideali ai zodiacului.

5 răspunsuri:
| TSO7 a răspuns:

Zodiile nu au legatura cu viata, nu va mai luati dupa prostiile astea. Sunt peste cateva miliarde de oamenii in lume si doar 12 zodii, fiecare e diferit si unic atunci cum poti sa incadrezi cateva sute de milioane cu o singura personalitate? OMGG

| ExTaZy a răspuns:

Eu sunt capricorn!

| Damaris_8457 a răspuns:

Daca crezi in zodi si chestii din astea niciodata nu o sa iti gasesti pe cineva potrivit tie din cauza ca "horoscopul meu" zice ca EL nu e potrivit

deci incerca sa iti ceva ce`ti place tiewinking

| niku93 a răspuns:

Una frumoasa(adica "buna"), cu un tata bogat(ceva gen Tiriac)care sa nu fie prea inteligenta(ca sa o mai si inveli din cant in cand) si care sa fie moarta dupa mine.
By the way...nu sunt capricorn si nu cred in "planete" si "destinul pe care mi l-au pregatit".

| Sky_6013 a răspuns:

Cred in zodii, dar de multe ori ele nu au dreptate.Cand te indragostesti nu conteaza ce zodie e persoana iubita.

Întrebări similare