Eu 25 de ani, el:31 de ani, impresar la actual 3 afaceri proprii, inteligent/foarte inteligent, frumos incat femeile sa intoarca capul dupa el, cu simtul umorului intre prieteni si serios in afaceri, heterosexual, bun /foarte bun la pat. Si cam atat, sper ca nu am uitat nimic.
Grim din pacate pentru voi o sa-ti zic ca tocmai mi-am descris actualul meu iubit/sot. Nu este doar un vis frumos. Cum intotdeauna am zis, trebuie sa stii ce vrei de la viata. . De ce crezi ca-mi permit sa stau toata ziua pe TPU.
In primul rand, sa fie inalt. apoi dragut, cu ochii expresivi, un zambet larg .la caracter:rafinat, fara replici de 2 bani, inteligent, iubaret, serios, generos...in general gusturile mele
@lolita Bravo, bucura-te acum cat mai poti. Am vaga senzatie ca in viitor o sa ai o viata exact invers. Stii tu cum se zice: Daca e prea frumos sa fie adevarat, probabil ca asa e.
Hmmmmmmmmmmm
pai fizic sa fie facut, dar nu exagerat
si caracter sa fie bland dar si dur... sa fie cate un pic din fiecare...
Inalt corpolent adica sa nu fie gras, brunet ochi albastri, sincer, sa ma respecte si sa stie sa iubeasaca
Nu sunt fata. de si imi plac baieti, nu ca as fi omo sexual, dar imi plac baieti cu caracter, care stie sa respecte!
Poi in primul rand sa fie mai mare k mine (de la 5 ani in sus mai mare) :p SA AIBE UN FIZIC DEOSEBIT(Muschi ) Sa stie cum se compoarta cu o fata! sa nu isi bata joc! sa fie frumos :X sa fie dOlce )) asa il vreau eu... dar nu cred ca o sa-l gasesc .infine
:* te pup
Sa fie mai mare ca mine( cu un an sau doi ), sa fie slabut, sa aiba fizicul putin lucrat. Sa nu isi bata joc de fete, sa ffie amuzant si sa fie dulce...
s3xy0girl20 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: