| SecretKiss a întrebat:

Ce fel de dieta de slabit imi puteti recomanda cu: ceai de tei, oua, iaurt, si fructe? As dori o dieta foarte eficienta de 1 luna. Sport nu am timp sa fac deoarece scoala imi ocupa tot timpul, deci as dori ceva care sa nu necesite sport (o sa fac decat abdomene). Multumesc!

2 răspunsuri:
| Honeybunny a răspuns:

Pai eu iti propun sa incerci altfel.nu bea ceai de tei, bea ceai verde. iaurturi activia daca se poate si evita iaurturile cu fructe, cele simple au mai putini coloranti si mai putine calorii.nu exagera cu ouale, mananca cate un ou fiert tare odata la 2 zile.
mananca neaparat dimineata cereale simple cu lapte sau paine prajita,poti manca painea prajita cu rosii sau castraveti
pentru pranz incearca carne slaba de pui sau de peste,salate de fructe sau de legume,orez,etc
pentru seara mananca ceva putin si usor,iaurt si cereale sau o salata
bea cate un ceai verde pe zi,daca mergi prea des la baie de la el bea o zi ceai verde o zi ceai de teihappy
si chiar daca nu ai timp fa miscare de cate ori ai ocazia!(orice fel de miscare,mergi la magazin, duci gunoiul, iesi de cate ori ai ocazia )
Succes!

| annelise_4141 a răspuns:

Buna secret kiss deci eu iti recomand o cura de slabit foarte eficineta care o tin eu:d deci dimineata un iaurt dietetic de 470g:d cu cereale corn flakes albastre daca gasesti daca nu ceva de silueta:d la pranz supa fara carne si seara nu mananaci dupa 7 si mananci la fel ca dimineata sper sa iti fi fost de folos ...eu tin dieta asta de 4 zile si am dat deja 3 kg jos:* sper sa ai succes si in principiu dimineata 50 de abd seara la fel:d