Chipul conteaza cel mai mult.nu culoarea ochilor sau a parului. D. p. d. v. fizic.
Satena cu ochii verzi(verde deschis ) parul mediu spre lung si drept bineinteles nici prea grasa nici prea slaba, 1. 70-1. 75 si fara breton:p
Pai. fetele de jos.nu exista fata scandura. :] numai anorexice/slabe /intre/grase/obeze :]
pai fiecare baiat are preferinta lui :] asta depinde numai de el.in general baietilor le plac fetele care sunt "intre" iar celor mai sofisticati cele mai slabute :] si la par. pai nu cred ca asta conteaza adica daca parul sta bine si e frumos cuafat e perfect. trebuie sa fie si frumoasa la fata. zambitoare. si acea fata trebuie sa stie cum sa se comporte cu un baiat.sa nu fie foarte timida! :]
Hah...fiecare baiat are gusturile lui... unora le place parul, altora ochii, altora fizicul, altora inaltimea, etc.
Stii, poate nu am un raspuns pentru intrebarea ta, dar ar fi interesanta si intrebarea " ce fel de baieti de plac fetelor? " Si aici, (of courseee ) raspunsurile difera. Ca sa imi dau si eu cu parerea ( ), mie imi plac baietii cu ochii verzi, parul saten cret si ciufulit si eventual cu gropite Voua?
Frate ce aveti toti cu ochi caprui :depinde de baiat ce ii place la o fata :parul, culoarea ochilor, inaltimea, etc!
Blonde cu ochii albastri, cu parul lung, slabute, scunde, cu breton
Nu sunt baiat dar vreau sa-mi pun si eu parerea imi plac fetele cu parul cret, lung ochii albastrii