Depinde de baiat.
realizezi si tu ca n-o sa vezi baiat fumator, care nu merge pe la scoala cu fata tocilara sau chestii din astea.
cine se-aseamana, se-aduna!
Fiecare baiat are preferintele lui, un baiat il atragi prin propriul tau stil de a fi.trebuie sa fii tu insuti. Daca este interesat va veni el la tine. Nu trebuie sa porti un anumit lucru sau sa ai un anumit accesoriu.
Nu sunt baiat dar cred ca fiecare au preferintele lor.Cum nici noua nu ne place doar un tip de baieti si nu avem gusturi similare
Crede-ma ca nu hainele conteaza. Poate doar putin
Si faza cu rele cuminti etc...Asa se sorteaza prostituatele
Daca baiatu tine la tine. Have fun
Sincer sunt igura ca nici un baiat nu ar vrea o fata proasta si rea nesuferita...asa sunt curvele. Baieti prefera fete destepte. inteligente si cumniti. dar nu fete de casa chiar asa cumti adica sa vb frumos sa stie cand sa raspunda. putin mai timida nu rebela sa rada aiurea si sa scoata din gura numai tampeni. stiu asta pentru ca am multi prieteni si fete si baieti si asta au zis-o chiar baieti. ff multi baiti si din fosta mea sc si de la liceu.
Haine si par Hmmm nu multi prefera fete Emo sau Rock.Sau Gotice...cred ca fata ca o fata e frumoasa cand nu se machiaza prea mult si sa fie mai normala...si putin eleganta sa se obs cai fata. intreaba mai multi baieti vezi daca sunt de acord cu ce spun eu crede ma am un creier f bun. oriunde si acasa si pe strada si la scoala
Nuh cred ca le place prea cuminti sau timide dar nici din alea care cad din prima la pat. j la stil, fetele care au gust cand aleg cu ce sa se imbrace sau cum sa iji faca parul.
parerea mea.