| dulc3'maria a întrebat:

Ce fel de incaltaminte se poarta acum in anul 2010 dar imbracaminte? Mai ales varalove struck

Răspuns Câştigător
15 răspunsuri:
| addicting a răspuns:

Da...pai incearca sa porti haine cat mai retro, pastelate si in acelasi timp cu un plus de originalitate de ex:o gentuta cat mai colorata, balerini cu tinte sau in nuante de turcoaz sau roz champaghne; eu una mi-am cumparat multe camasi, tare nostime si pline de culoare; incearca sa fi cat mai fresh in materie de culori si o sa te simti super

| alexandra_6462 a răspuns:

Nu stiu daca ai observat dar paietele sunt pentru inceputul sezonului foarte la moda in rest nu prea mai stiu...

| adryano05 a răspuns:

Ce ar fi sa porti tu ceva care iti place si in care te simti bine si sa nu mai fii asa disperata dupa "ultimele tendinte"?
Ce identitate? Ce personalitate? Efectul de turma!
GEEZZ!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totusi, nu trebuie sa ne comportam ca si niste tarancute nestiutoare, pentru ca stilul se invata, si se invata urmarind tendintele. Nu este deloc, efect de turma, deoarece tendintele sunt stabilite de marile case de moda, si putine persoane din Romania isi permit sa-si cumpere pantofi Prada sau Miu-Miu. Ceea ce gasesti in magazine noaste sunt incercari de imitatii ale marilor case de moda, si normal dintre acestea, iti alegi ce-ti place.
Cel mai complet si relevant articol de moda, in are : http://desprefrumusete.blogspot.com/2010/01/moda-incaltaminte-2010.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In vara lui 2010 se poarta culorile:turcoaz si nuante de albastru!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca aici: http://totulpentrufemei.ro/moda/ce_pantofi_se_poarta_in_2010
http://totulpentrufemei.ro/......lonii_pana
am vazut pe site aici niste lucruri super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu una in fiecare saptamana merg cu prietenele mele la Mall si in centru unde stiu ca sunt haine scumpe, dar de calitate.As putea sa-ti dau doar cateva sfaturi.Eu una sunt un mare fan demi lovato mai bine. spus sunt fanul ei nr. 1 si sunt inebunita dupa ea.Eu am hainele [[ff multe dintre ele]]asemanatoare 90% ca ale ei.
Te pot ajuta deci:
1)Este bine sa porti haine/incaltaminte la moda intr-adevar dar sa te simti si uh f bine in ele.
2)Blugi stramti, pantofi cu toc sau normali, bluze lungi curele negre sau asortate, parul intr-o singura coada asa zice pe siteul de moda insa eu nu pot deoarece sunt tunsa la fel ca Demi Lovato si culoare ca a ei ma rog lasa asta...
Cam asta ar fi sfatul meu...mult success sper sa gasesti ceva adecvat pentru tine te pup :*:Xbig hug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De care ai...probabil happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incaltaminte se poarta in general botine si sandale, iar haine deschise la culoare si cat mai scurte sexy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare are stilul ei de haine si de imbracaminte, indiferent de moda anului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fato esti varza la cap nu sti ce imbracaminte se poarda anul 2010
si deunde ai scos numele ala can vine sa vomit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg dc toate sunteti asa disperate dupa ultimele tendinte in moda.adica pe bune nu v-ati saturat cu tozi de acest efect de turma? lool

| ioanamaria6 a răspuns:

Pai primavara se poarta pantofi cu toc dar nu prea inalt si o geaca asa si asa si niste blugi draguti. vara se poarta niste pantofi faini cum iti plac tie cam atat stiu.

| ioborfashu a răspuns:

Http://www.okazii.ro/......oase-.html asta se poarta anul asta

Întrebări similare