| bOom a întrebat:

Ce fel de muzica preferi?

24 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Orice fel de muzica in afara de muzica populara si de manele.happyIn rest ascult orice.big grin

daniela
| daniela a răspuns:

Daca calc muzica clasica, daca sunt la o petrecere muzica de dans, daca sunt intre prieteni la o barfa putin jazz sa muzica de cafe concert pusa usor in surdina

mlm
| mlm a răspuns:

Toate genurile mai putin manele si rock.

auran
| auran a răspuns:

Ascult in general orice care iti incanta urechea, mai putin manele sau rockul greu

| want2bMajestic a răspuns:

Muzica buna... facand exceptie rockul, poponara, si MANELELE! sa fiu sincer nu ascult nici muzica d la romani

| Elly4all a răspuns:

Buna, mmie imi plac toate in afara de maneletongue imi place rock, simpla havy metal mai rar, arabeascatongue si mai multetongue

Pa, pa!

| dyanna a răspuns:

Pai, depinde de starea pe care o am. daca sunt fericita ascult r&b si muzica comerciala...in special hillary duff, taylor swift,~miley cyrus (melodia breakout ma face sa ma simt suuper bine, parca imi aminteste cat de frumoasa e viatawinking )
~voltaj
~melodiile de la NFS
~beyonce etc... daca sunt trsita ascult muzica...trsita...adica muzica lenta, de cele mai multe ori melodii precum: ~animal X - nisip purtat de vant
~beyonce - halo
~sisu&puya&dima - camin fericit
~DJ aligator - close to you (versiunea clasica)
~mandy moore - cry
~hillary duff - dangerous to know
~hillary duff - fly
~britney spears - i'm not a girl, not yet a women
~mandy moore - it's gonna be love
~cat deluna - love confused
~cat deluna - love me, leave me
~hillary duff - now you know
~mandy moore - only hope
~rachel lampa - if you believe
~danity kane - stay with me (la melodia asta am plans, si acum ma mai ia cu fiori cand o ascult)
~rihanna - unfaithful
~kate alexa - another now...cand sunt nervoasa ascult hip-hop(parazitii, nimeni altu, arssura, cumicu, etc)...

| MADALINAAAA a răspuns:

In special muzica straina. pop, rap, dance...
tu ce muzica preferi?

| d33a a răspuns:

House si hip hop

| anonim a răspuns:

@legiuitoarea-daca tot iti place orientala, stii sa dansezi din buric? tongue

| Cryss a răspuns:

In afara de manele merge cam tot... prefer rock, alternativ, clasica, heavy metal...

| iiirrriiisss a răspuns:

Toare genurile..in special muzica veche (bineinteles facand exceptie manelele)!

Răspuns utilizator avertizat
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Mai toate...in afara de manele, house romanesc si populara.

| prettyodd a răspuns:

Depinde, insa artistii mei preferati sunt :Queen, Bryan Adams, Guns'n' Roses, Metallica, AC/DC, Panic at the Disco, Green Day, System of a Down, Nightwish, Smokies, HIM, Pink Floyd, Depeche Mode, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In afara de manele si muzica populara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer muzica pop si dance.Ador aceste genuri.Sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

R&b, house, rap si baladele rock...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Orientală, apoi restul.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mandy Moore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rap

| dutzu a răspuns:

Eu unu ascult cam toate genurile de muzica cu exceptia manelelor care dupa parerea mea sunt doar copii dupa piese arabesti, turcersi, grecesti si latino(ca exemplu de piesa copiata ar fi despina - magapaz care a ajuns la Guta -de ce ma minti)... iar versurile lor nu transmit nimic, ceea ce nu se intampla la muzica populara.

| marya_7157 a răspuns:

Pai imi plac toate genurile de muzica dar ce mai mult ascult pop hip-hop pop latino reggeton

| tautzan a răspuns:

Manele si poti sa bagi si id asta daca vrei alin_tau21

Întrebări similare