| Mayyyyyy a întrebat:

Ce fel de persoana esti:
1.comunicativa;
2.prietenoasa';
3.necomunicativa;
4. ostila!
de ce esti asa?
dau funda celui care raspunde intr-un cat atat de surprinzaor!

Răspuns Câştigător
| DeeeaA a răspuns:

Sunt putin timida la inceput,dar ma imprietenesc repede cu oamenii.
Daca este ceva care ma supara, la adresa lor, prefer sa tin in mine big grin

fundita?

12 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

--> Raspunsul meu este 2, deoarece --->

---> Imi place sa comunic cu oamenii, sa ma inteleg bine cu ei, sunt mereu prietenoasa si mereu very happy big grin!
---> Prietenia (parerea mea) este cel mai important lucru (dupa familie! tongue).

---> Asta este parerea mea! Dar sunt si comunicativa (cred)! happy

---> Numai bine! puppy dog eyes

| Alllllexandra a răspuns:

Eu sunt undeva intre primele doua variante deoarece viata e scurta si trebuie sa profiti de fiecare secunda, desigur intr-un mod bun.

| alexutza_1615 a răspuns:

Buna.eu sunt o fire foarte prietenoasa si comunikativa in acelasi timp, ...eu sunt asa pentru ca e felul meu de a fi.sunt eu insami...imi place sa ma distrez cu prietenii., sa ma imprietenesk cu pers. comunik foarte mult cu persoane care am ceva in comun cu ea.si mai multe.te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i frumos să copiezi întrebările.

| Sabrina25 a răspuns:

1.comunicativa deoarece am interese, iar fiind timida si retrasa nu am cum sa mi le implinesc.Sunt persoana care crede ca este foarte bine sa ai o multime de prieteni, amici, deoarece poti socializa si integra mult mai usor prin societate.Trebuie sa fii sigur pe tine, asta e ideea

| Mayyyyyy explică:

Sa va spun si despre mine :Nu sunt foarte prietenoasa si de asta nu am prieteni! Nu sunt nici comunivativa nu-mi place sa vorbesc cu nimeni.
Sunt normal necomunicativa! multumesc!

| EuDoarEu_4521 a răspuns:

Buna eu sunt o persoana comunicativa dar si in acelasi timp prietenoasa.Imi place sa am cati mai multi prieteni. Detest minciuna, iar cel care ma minte nu este un prieten adevaratwinking. Sper ca te-a convins felul meu de a fi big grin.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Comunicativa,nu trebuie sa fiu asa pentru ceva/cineva anume, asa sunt eu.

| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

Cum te simti copiind o intrebare? raised eyebrows

| Яσϰϰιɛ a răspuns:

Răspunsul meu este 2
Deoarece atunci când mă împrietenesc cu o persoana încep să mă atașez foarte tare. Voi tine la acel prieten si voi fi în acest fel cât mai comunicativă. happy

| Rozette a răspuns:

Azi dimineata a pus cineva intrebarea asta, de ce il copiezi? Nu e frumos!

| Mayyyyyy explică:

Voi cei care:de ce ai copiat intrebarea etc! uite ca am vrut de aia intelegeti!