Sunt putin timida la inceput,dar ma imprietenesc repede cu oamenii.
Daca este ceva care ma supara, la adresa lor, prefer sa tin in mine
fundita?
--> Raspunsul meu este 2, deoarece --->
---> Imi place sa comunic cu oamenii, sa ma inteleg bine cu ei, sunt mereu prietenoasa si mereu very happy !
---> Prietenia (parerea mea) este cel mai important lucru (dupa familie! ).
---> Asta este parerea mea! Dar sunt si comunicativa (cred)!
---> Numai bine!
Eu sunt undeva intre primele doua variante deoarece viata e scurta si trebuie sa profiti de fiecare secunda, desigur intr-un mod bun.
Buna.eu sunt o fire foarte prietenoasa si comunikativa in acelasi timp, ...eu sunt asa pentru ca e felul meu de a fi.sunt eu insami...imi place sa ma distrez cu prietenii., sa ma imprietenesk cu pers. comunik foarte mult cu persoane care am ceva in comun cu ea.si mai multe.te pup
1.comunicativa deoarece am interese, iar fiind timida si retrasa nu am cum sa mi le implinesc.Sunt persoana care crede ca este foarte bine sa ai o multime de prieteni, amici, deoarece poti socializa si integra mult mai usor prin societate.Trebuie sa fii sigur pe tine, asta e ideea
Sa va spun si despre mine :Nu sunt foarte prietenoasa si de asta nu am prieteni! Nu sunt nici comunivativa nu-mi place sa vorbesc cu nimeni.
Sunt normal necomunicativa! multumesc!
Buna eu sunt o persoana comunicativa dar si in acelasi timp prietenoasa.Imi place sa am cati mai multi prieteni. Detest minciuna, iar cel care ma minte nu este un prieten adevarat. Sper ca te-a convins felul meu de a fi .
Răspunsul meu este 2
Deoarece atunci când mă împrietenesc cu o persoana încep să mă atașez foarte tare. Voi tine la acel prieten si voi fi în acest fel cât mai comunicativă.
anonim_4396 întreabă: