Pe acele pesimiste gare totdeauna au ce baga de vina si de povestit de rau despre alti, egocentristi cu voie si pe cei ce arata o lipsa de dragoste fireasca in caracterul lor
Persoanele cu ``aere de vedete`` si fite de nu incap in Pacific deci nu le suport bine acum ca toata lumea are la un moment dat fite dar acele persoane care fac din fite o ``meserie`` incerc sa le evit si sa le ignor cat de mult posibil
Inganfatii, oamenii obsesivi, cicalitori, cei cu limba vulgara, si minorii.
Dar nu prea se gaseste un om perfect, oricine are cate un defect.
Evit şi ignor persoanele mincinoase, bârfitoare (gaiţe sau ţaţe, pe limbajul ardelenesc, ca să spun mai clar!), false şi ipocrite (mai exact, ipocrizia), fiţoşii, piţipoance şi cocalari. Tu?
Evit cat pot de mult persoanele cu "doua fete", persoanele care nu mai incap in pielea lor, cele care se cred excesiv de frumoase/inteligente/mega-importante, laudarosii, mincinosii si ipocritii. Is mai multi oricum
...Paraciosii, barfitorii, idiotii, pers cu fite si figuri[unii sunt creati din asta x(], in rest vb cu toata lumea.
Persoanele false, narcisiste, infumurate, cele care cared ca mereu au dreptate, mincinoase, agresive, cele cu fite prea multe, cele care se cred buricul pamantului, cele cu 2 fete sau depinde cu mai multe fete . parsive, ipocrite, fricoase,. etc!
Mincinosii, ipocritii. fitosii. si persoanele care nu stiu sa lege doua cuvinte.
Evit persoanele insistente si prietenii falsi (cu 2 fete).
Ignor iubitii care mi-au lasat un gust amar, fetele care nu ma suporta si perversii