| Valy_8786 a întrebat:

Ce fel de prieteni ai prefera : simpli sau cu fite?

Răspuns Câştigător
| mtldo a răspuns:

Hello happy, eu aleg prietenii simpli. lasam fitele laoparte pentru cei care nu au o gandire cat de cat matura. prietenii nu pot fi simpli deoarece fiecare om are ceva special in el sub un scut public. trebuie doar sa-ti cauti prietenii potriviti nu cei cu bani, masini, parinti nu stiu cum. nu. acei prieteni au tot ce vor ei si nu au nevoie de tine. cei normali (acum ma refer la situatia financiara) pun mai mult pret pe o relatie de prietenie/iubire pentru ca este ceva din suflet nu din bani. prietenii simpli (la caracter) nu exista. toti avem ceva diferit si ceva asemanator cu toti ceilalti din jurul nostru. prietenul este persoana care rade cu tine, persoana care atunci cand plangi, plange langa tine si persoana care vine langa tine si tace daca tu simti nevoia sa taci. asta e un prieten adevarat. cel care te ajuta oricand si la orice ora cu tot ce poate si la fel si tu. eu inca nu am dat de prieteni de acel gen dar inca mai sper. trebuie sa speri ca sa disperi, nu? wave

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cei cu bun simț!
Pa, pa.

| Rukhsandra a răspuns:

Simpli care sa ma ajute la nevoie si sa ma iubeasca si cu care sa ma distrezhee hee

| Ana a răspuns:

Simpli, nu cu prea multe aere big grin

| LoLo a răspuns:

Buna

simpli simpli si iar simpli...happy

| Didw a răspuns:

Ceau.
Logic ca simpli laughing ma rog. uneori e bine sa ai si fite un pic, crede-ma :p!
Bye, bye big grin!

| Aliyaa a răspuns:

Simplihappy

| forbidden_1470 a răspuns:

"Prietenii" cu fite sunt doar pentru cei care vor popularitate sau mai stiu eu ce...
Si depinde ce intelegi prin simpli... Oameni simpli nu exista. Cu totii avem ceva special...
Eu prefer prietenii fara fite, daca la asta te referi.

| ● Ďعw a răspuns:

Simpli:p deoarece aia cu fite cared ca lumea este a lor:p ca totu se invarte in jurul lor...:d

| macgyver a răspuns:

Simplii pentru ca pe cei cu fite i-as bate cu mana mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ar vrea fite?laughing. normal ca simpli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieteni ca și mine. Știi vorba aia cine se asemăna se aduna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat mai simpli.Pana la urma toti avem fite cateodata, dar atata timp cat nu se exagereaza e perfect.

| cristina_2738 a răspuns:

Simpli

| bongiuc a răspuns:

Prieteni de treaba nu cu fite pe ei