Pai mie cel mai mult imi plac cele blonde care au intre 160-170 inaltime...depinde mie mi se par potrivite nici prea inalte nici prea scunde iar ca greutate eu zic ca ar trebui sa aiba greutatea potrivita se ia dupa inaltime EX:sa zicem ca o fata are 180 ea ar trebui sa aiba in greutate 180-10 adic cam 70 kg cel putin asa am citit FUNDITZ@ plizzzz plizzz
- Nu stiu. Eu prefer ambele. Nici prea inalte nici prea scunde, potrivite. Nu imi plac cele grase
. Prefer cele putin mai slabe; x. FUNDA?
Toate sunt frumoase atata timp cat au un caracter de calitate si sunt inteligente .
culoarea parului si inaltimea este ceva ce tine de gustul fiecaruia, la fel si cu masa corporala. Cele care nu sunt considerate frumoase sunt ceva care sunt chiar supraponderale ( deoarece denota neglijenta fata de propria persoana etc ) dar nu si cele care sunt doar "plinute". Oricum asta e ceva ce depinde de gusturile fiecaruia.
Eu preferam ca fata sa fie de inaltimea mea, culoarea parului nu ma interesa si nici nu ma interesa o fata care sa arate ca si cum ar fi anorexica . Prietena mea indeplineste aceste "standarde" cu exceptia faptului ca e micuta decat mine, dar nu ma intereseaza pentru ca tot este cea mai draguta si mai desteapta fata dintre toate
( evident, ne laudam cu ce avem si cu ce ne place nu? ) si oricum nici eu nu am 2 metri. Conteaza la final ce fel este omul si daca poti sa il accepti si cu defecte, nu numai cu calitati
. Oamenii buni intotdeauna pot gasi ceva pe masura lor, fara sa incerce sa para a fi ceva ce nu sunt.
Think about it