-The vapires diaries
-Remember me
-A walk to remember
-Girls from next dor
-Again 17
-If only
-Another cinderella story
-How hight
-Big stan
-Transylmania
-Dear John
-Jungle 2 Jungle
-its a boy girls thing
-Sydney White
-Jennifer`s body
-The Lizzie McGuire Movie
-Raise your voice
-Eclipse
-Step up
-What a girl wants
-Sexdrive
-Eurotripe
-Scary Mouvie
-American Pie
-Chasing liberty
-Wild child
-Mean girls
-A Cinderella Story
-Save the last dance
-Just my luck
Chiar merita vazute =p~ extrem de frumoase:X
Buna. Dupa parerea mea cele mai frumoase filme sunt:If only, ps:i love you, titanic.Pa,pa.
A walk to remember
si am gasit o lista aici
vezi si tu:
1. Fantoma/ Ghost (1990, R: Jerry Zucker, cu Patrick Swayze si Demi Moore)
2. Romeo si Julieta/ Romeo and Juliet (1968, R: Franco Zeffirelli, cu Olivia Hussey si Leonard Whitting)
3. Frumusica/ Pretty Woman (1990, R: Gary Marshall, cu Julia Roberts si Richard Gere)
4. Amelie/ Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001, R: Jean- Pieree Jeunet, cu Audrey Tatou si Mathieu Kassovitz)
5. Pe aripile vântului/ Gone with the Wind (1939, R: Robert Fleming, cu Clark Gable si Vivien Leigh)
6. Un bãrbat si o femeie/ Un homme et une femme (1966, R: Claude Lelouch, cu Anouk Aimée si Jean-Louis Trintignant)
7. Iankeii/ Yanks (1979, R: John Schlesinger, cu Richard Gere si Lisa Eichorn)
8. Podurile din Madison County/ The Bridges of Madison County (1995, R: Clint Eastwood, cu Meryl Streep si Clint Eastwood)
9. Sunetul muzicii/ The Sound of Music (1965, R: Robert Wise, cu Christopher Plummer si Julie Andrews)
10. Love Story (1970, R: Arthur Hiller, cu Ali MacGraw si Ryan O`Neal)
11. Grease (1978, R: Randal Kleiser, cu Olivia Newton- John si John Travolta)
12. Departe de Africa/ Out of Africa (1985, R: Sydney Pollack, cu Meryl Streep si Robert Redford)
13. Umbrelele din Cherbourg/ Les Parapluies de Cherbourg (1964, R: Jacques Demy, cu Cahterine Deneuve si Nino Castelnuovo)
14. Titanic (1997, R: James Cameron, cu Kate Winslet si Leonardo di Caprio)
15. Descult în parc/ Barefoot in the Park (1967, R: Gene Sacasa, cu Jane Fonda si Robert Redford)
16. Când Harry a întânit-o pe Sally/ When Harry Met Sally...(1989, R: Rob Reiner, cu Meg Ryan si Billy Crystal)
17. Cei mai frumosi ani/ The Way We Were (1973, R: Sydney Pollack, cu Barbra Streisand si Robert Redford)
18. My Fair Lady (1964, R: George Cuckor, cu Audrey Hepburn si Rex Harrison)
19. Casablanca (1942, R: Michael Curtiz, cu Ingrid Bergman si Humphrey Bogart)
20. Stanley si Iris/ Stanley & Iris (1990, R: Martin Ritt, cu Jane Fonda si Robert de Niro)
mie una titanicul mi-a placut mult, l'am vazut de ceva timp da' mi-a placut:X
da' cred ca l'ai vazut
daca iti place vreunul mult zi si mie