Depinde ce sub-gen de horror iti place. Daca esti interesata de filme horror uitate de timp si spatiu, mai ales in lumea asta moderna plina de remake-uri ca de altceva nou nu mai e in stare Hollywood-ul, da-mi mesaj cu id-ul tau si discutam, doar industria filmelor horror e unul dintre domeniile mele preferate, da' tin sa te anunt de pe acum ca n-am sa-ti recomand sau sa te aprovizionez ori sa te ajut sa gasesti filme horror post-2000, care practic sunt niste mizerii. Incearca ceva filme de George Romero, Lucio Fulci sau John Carpenter.
Http://www.vizionarefilmeonline.net/filme-horror/
Uite aici cateva filme horror :D
Hmmm, am niste optiuni frumoase si va trebui sa ai incredere. Oricum daca nu ai incredere, te poti uita la trailere.
Personal seria Saw e preferata mea, abia astept sa vad toate filmele si sa imbin puzzle-ul.
Wrong turn 2.
Last house on the left.
Mirrors.
Book of blood.
Dai si tu pe google si scrie top zece filme horror si gasesti cele mai ta ri filme horror
Ei bine îţi spun şi eu câteva care le-am văzut şi sunt chiar înfricoşătoare.
- Saw ( Puzzle mortal )
- The candyman.
- Sleepy Hollow ( Călăreţul fără cap - Cu Orlando Bloom )
- The Crimson Rvers ( Râuri de Purpură )
- I know what you did last summer ( Ştiu ce-ai făcut astă-vară )
- I still know what you did last summer ( Încă ştiu ce-ai făcut astă-vară - e partea a 2a să zicem. )
- House of Wax ( Casa de ceară )
- Final destination 3 ( Destinaţie finală 3 )
Sper să-ţi placă! :]
Filmele actuale de horror nu se ridica la inaltima clasicelor gen Psycho, The Shinning, Silence of the lambs. Filme mai noi care mie mi s-au parut super tari sunt The blair witch project, The ring si poate The grudge.
Un film horror recent pe care l-am vazut si a fost frumos
este - The Unborn -
pentru mai multe detalii - http://www.imdb.com/title/tt1139668/
Neimportant întreabă:
misauratcuviata întreabă: