| mermadia a întrebat:

Ce fobii aveti?

26 răspunsuri:
| denyelle a răspuns:

Paianjenii...si ora de latina

| .::CyBeR::. a răspuns:

Eu am claustrofobie, in rest n-am nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scartaitul tacamurilor pe vasele de ceramica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Medicii stomatologi... Și am o carie, da' nu mă duc nici dacă m-alergi cu shotgun-u'.

| Marii a răspuns:

Mi-e frica de foc (pyrophobia). happy

| just|breathe a răspuns:

Mi-e frica sa dorm singura noaptea in casa, desi fac asta de 5 ani, tot nu m-am obisnuit si cum aud un zgomot minor, incepe sa imi bata inima ca la iepuri...noroc ca am un caine.hee hee, el ma ajuta intr-un fel...laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înălțime și tot ce tine de reptilebig grin de la șerpi, broaște pana la șoarecibig grin.
Am văzut odată un tip mergea pe strada și avea după gat un șarpe viu:O omg rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor am luat-o la fuga și nu exagerez cu nimic laughinglaughinglaughing acum îmi vine sa rad dar atunci era moarta de fricabig grin

| LoveMusic a răspuns:

Arahnofobia (frica de păianjeni) şi tot ce ţine de reptile big grin În rest. nimic oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi e frica de cainii care par periculosi.
Nu e neaparat ca acel catel sa fie mare dar daca are o privire de groaza cel mai probabil ma vezi ca intru intr'un taxiu, ma urc la inaltime sau ma auzi tipand in ultimu hal laughing.

| rey a răspuns:

Mi-e frica doar de tipu care se uita urat la mine cand ma uit in oglinda.
In rest... chiar nimic.

| Antrax a răspuns:

De aia care sufla in punga nu stiu dcthinking

| Razvan a răspuns:

Imi e frica de inaltimi, de lifturi, de adancimea apei.Si mai ales imi e frica de papusi I don't want to see

| teonamaria a răspuns:

Mi-e frica de camere stranse.sadsadsimt ca ma sugrum.

apoi de paianjeni

si de intuneric.sadsadsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi este frica de inaltimi( cand eram mai mica, am urcat pe o scara si am ramas blocata, plangand, pe la a 4-a scara... a trebuit sa ma ia cineva de acolo ...de atunci, nici ca mai escaladez laughing.
Aaaa, si spatiile inchise, ma sufoc big grin.

| juniper a răspuns:

Mi-e frica de paianjeni, intuneric si de apa, am mers o data cu barca in largul marii apa parea asa de albastru inchis incat simteam ca ma trage inauntru, desi inot asa si asa, tot mi-e frica.

| Crs a răspuns:

Paianjeni si toti gandacii posibili!
Si in lift am o sezatie ciudata :-ss
Nu suport sa scartaie cineva cu furculita pe farfurie at wits' end mooor at wits' end
sau cu unghiile pe tabla straight face imi vine sa lesin straight face

| SweetCandy a răspuns:

Mi-e frica de: soareci, serpi, poze vechi(le urasc mi se face pielea de gaina cand le vad:)), si de papusi un exemplu ar fi asta: http://bravonet.ro/......umb.jpg...
si pe deasupra sunt claustrofoba:))

| BaddieBae a răspuns:

Nu suport paianjenii, sa stau singura in casa si mi-e frica sa stau pe intuneric.

| BaddieBae a răspuns:

Si mi-e frica de papusele si maimutoaiele de plus, parca se uita la mine si am senzatia ca ma urmaresc, parca ar vrea sa imi faca ceva.(Stiu sun super-mega-giga-extra nebuna, da de asta mi-e foarte frica)Tu ce fobii ai?

| Bia:X a răspuns:

Paianjeni, serpi, broaste, reptile in generallaughing la urasc si imi e foarte frica de elesad daca se apropie cineva de mine si tine in mana un paianjen fug de rup pamantullaughing happy u ce fobii ai?

| mermadia explică:

Broastele, inaltimea, spatiile stramte si intunecoase, cum ar fi tunele., sa fiu ingropata de vie, mai revin cu raspunsuri, stiu ca mai sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e frica de paianjeni.

| Marian™® a răspuns:

Pai niciuna

| iZe. a răspuns:

Mi`e frica de s0bolani eventual soareci:-ss

si de oamenii care poarta masca de aia de gazeI don't want to see_X

| Zambet a răspuns:

Buna!

M-am blocat o data in lift si de atunci am o teama nedescrisahee hee

Pa, pa.