Mi-e frica sa dorm singura noaptea in casa, desi fac asta de 5 ani, tot nu m-am obisnuit si cum aud un zgomot minor, incepe sa imi bata inima ca la iepuri...noroc ca am un caine., el ma ajuta intr-un fel....
Mi-e frica doar de tipu care se uita urat la mine cand ma uit in oglinda.
In rest... chiar nimic.
Imi e frica de inaltimi, de lifturi, de adancimea apei.Si mai ales imi e frica de papusi
Mi-e frica de camere stranse.simt ca ma sugrum.
apoi de paianjeni
si de intuneric.
Mi-e frica de paianjeni, intuneric si de apa, am mers o data cu barca in largul marii apa parea asa de albastru inchis incat simteam ca ma trage inauntru, desi inot asa si asa, tot mi-e frica.
Paianjeni si toti gandacii posibili!
Si in lift am o sezatie ciudata :-ss
Nu suport sa scartaie cineva cu furculita pe farfurie mooor
sau cu unghiile pe tabla imi vine sa lesin
Mi-e frica de: soareci, serpi, poze vechi(le urasc mi se face pielea de gaina cand le vad:)), si de papusi un exemplu ar fi asta: http://bravonet.ro/......umb.jpg...
si pe deasupra sunt claustrofoba:))
Nu suport paianjenii, sa stau singura in casa si mi-e frica sa stau pe intuneric.
Si mi-e frica de papusele si maimutoaiele de plus, parca se uita la mine si am senzatia ca ma urmaresc, parca ar vrea sa imi faca ceva.(Stiu sun super-mega-giga-extra nebuna, da de asta mi-e foarte frica)Tu ce fobii ai?
Paianjeni, serpi, broaste, reptile in general la urasc si imi e foarte frica de ele daca se apropie cineva de mine si tine in mana un paianjen fug de rup pamantul u ce fobii ai?
Broastele, inaltimea, spatiile stramte si intunecoase, cum ar fi tunele., sa fiu ingropata de vie, mai revin cu raspunsuri, stiu ca mai sunt
Mi`e frica de s0bolani eventual soareci:-ss
si de oamenii care poarta masca de aia de gaze_X
patrizia696 întreabă: